Berry Alloc Parket houten vloer

BERRY ALLOC PARKET

Cremers Vloeren heeft een ruim assortiment vloeren van verschillende fabrikanten. Een van de topmerken binnen ons aanbod is het Belgische Berry Alloc. Dit is een merk waar met passie aan jouw vloer is gewerkt. Deze vloerenmaker heeft een ruim aanbod aan vloeren, waarbij werkelijk aan elke wens waar je maar aan kunt denken, is gedacht. Zoek je een mooie vloer voor in de slaapkamer? Of ben je juist op zoek naar een vloer die een nieuw elan geeft aan jouw huiskamer? BerryAlloc heeft het allemaal voor je klaarstaan. Daarnaast verkoopt dit bedrijf ook nog een eigen lijn aan schoonmaakproducten, waarmee je die prachtige vloer in perfecte conditie houdt.

De mooiste vloeren van BerryAlloc

Berry Alloc heeft een duidelijk doel voor ogen: Jij aan die gedroomde vloer helpen en ondertussen bijdragen aan een groenere, duurzame wereld. Als uje dan ook een BerryAlloc vloer in jouw huis of kantoor legt, dan weet je dat je straks over natuurlijk planken loopt, waar je lange tijd van zult kunnen genieten. In het aanbod van dit bedrijf zitten vloeren van verschillende kwaliteitsniveaus. Als je een vloer wil leggen in een ruimte waar minder intensief gebruik van wordt gemaakt, dan gelden daar natuurlijk andere eisen voor dan aan een vloer in een drukke ruimte.

Berry Alloc Parket Sage parket

Berry Alloc Parket Sage parket vanaf  €47,50 /m² incl. btw

Parketvloer met extra brede en lange planken

Prijsopgave
Berry Alloc Parket Noble parket

Berry Alloc Parket Noble parket vanaf €48,75 /m² incl. btw

Parketvloer met een ruime keuze aan goud eik kleuren

Prijsopgave
Berry Alloc Parket Palace parket

Berry Alloc Parket Palace parket vanaf €37,75 /m² incl. btw

Parket met authentieke enkele planken

Prijsopgave
Berry Alloc Parket Ecoforest parket

Berry Alloc Parket Ecoforest parket vanaf €36,75 /m² incl. btw

Hoog kwaliteit 3 strooks parketvloer

Prijsopgave
Berry Alloc Parket Majestic parket

Berry Alloc Parket Majestic parket vanaf €34,00 /m² incl. btw

3 strooks collectie met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding

Prijsopgave
Berry Alloc Parket Legend parket

Berry Alloc Parket Legend parket vanaf €42,00 /m² incl. btw

Klassieke stijlvolle en warme kleuren

Prijsopgave
Die mooie vloeren van BerryAlloc koop je bij Cremers Vloeren

Op onze website zie je ons complete assortiment vloeren van BerryAlloc overzichtelijk bij elkaar staan. Zo kan je snel bekijken welke vloeren het beste op jouw wensen aansluit. Als je de vloer graag in het echt wilt bekijken, dan ben je altijd welkom in onze showroom. Ons gehele assortiment is hier in het echt te bekijken, zodat je een goed gevoel kan krijgen voor de vloer waar je jouw oog op had laten vallen.