BerryAlloc PVC vloeren

BERRYALLOC PVC VLOEREN

PVC vloeren zijn stil, hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Als u een PVC vloer overweegt, zijn BerryAlloc PVC vloeren een goede keuze. Dit vooraanstaande merk biedt PVC vloeren in zowel tegels als planken waarmee je veel mogelijkheden heeft. Omdat wij de vloeren scherp kunnen inkopen, ben je bij ons goedkoop uit.

Unieke eigenschappen

BerryAlloc PVC vloeren zijn verkrijgbaar in zowel tegels als planken. Het handige daarbij is dat ze beide hetzelfde kliksysteem bevatten. Dit biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld de vloer van de woonkamer en de keuken naadloos in elkaar over te laten gaan. Vanwege de goede waterdichtheid is BerryAlloc ook geschikt om in een badkamer te leggen. Door de hoge kwaliteit van de textuur van BerryAllov vloeren, voelen de tegels of planken comfortabel en warm aan. Een BerryAlloc vloer maakt daarnaast amper geluid tijdens het lopen.

BerryAlloc Dream click pvc vloeren

Dream click pvc vloeren van Berry Alloc vanaf  €24,50 /m² incl. btw

De droomvloer installeren was nog nooit zo makkelijk! Je klikt de planken samen in gelijk welke richting dankzij ons unieke 4-zijdige kliksysteem. De vloeroplossing voor zwaar gebruik zoals horeca en detailhandel.

Prijsopgave
BerryAlloc Pure click pvc vloeren

Pure click pvc vloeren van Berry Alloc vanaf  €39,50 /m² incl. btw

PURE Click vinyl planken en tegels kunnen veel sneller geïnstalleerd worden dan welke andere vloer. Het 360° Dreamclick kliksysteem zorgt ervoor dat je je vloer sneller en gemakkelijker kunt installeren. Dankzij onze revolutionaire RCB technologie met zijn uitstekende nivelleringskwaliteiten. Je kunt PURE Click bijna op elke ondervloer installeren, zonder dat de voegen na verloop van tijd doordrukken.

Prijsopgave
BerryAlloc Pure glue down pvc vloeren

Pure glue down pvc vloeren van Berry Alloc vanaf €39,50 /m² incl. btw

PURE vinyl planken en tegels kunnen veel sneller geïnstalleerd worden dan gelijk welke andere verlijmde vloer dankzij onze revolutionaire RCB technologie met zijn uitstekende nivelleringskwaliteiten! Je kan PURE Glue Down op bijna elke ondervloer installeren, zonder dat de voegen na verloop van tijd doordrukken. PURE absorbeert het geluid en is volledig waterdicht.

Prijsopgave
BerryAlloc Podium pvc vloeren

Podium pvc vloeren van Berry Alloc vanaf €19,00 /m² incl. btw

De perfecte vloer voor residentieel en licht commercieel gebruik. Innovatief, functioneel en vernieuwd design.

Prijsopgave
Mogelijkheden van BerryAlloc PVC vloeren

BerryAlloc is verkrijgbaar in tegels of planken. Je kan daarbij kiezen uit het Pure click- en Dream click- systeem. Het Pure click-systeem is erg handig door het 360 graden kliksysteem. Het Dream Click kan je in elke richting installeren dankzij het 4-zijdige kliksysteem. Deze systemen werken beide zeer snel en makkelijk. Je kan ook voor een BerryAlloc Pure Glue Down vloer kiezen. Deze vloer kan zeer snel gelegd worden op bijna elke ondervloer. Geluid wordt geabsorbeerd en deze techniek is volledig waterdicht. Tot slot kan je kiezen voor een podiumvloer, die bedoeld is voor licht commercieel gebruik. Je kunt ervoor kiezen om zelf de PVC vloer te leggen, of ons dit te laten doen.

BerryAlloc PVC kopen

Bij Cremers Vloeren denken we graag met je mee over jouw wensen, mogelijkheden en eisen. We hechten veel waarde aan een optimale service en we zijn pas tevreden als je dat ook bent. In onze showroom kan je de BerryAlloc vloeren bekijken en uittesten en vrijblijvend advies vragen aan onze specialisten.