Douwes Dekker laminaat

DOUWES DEKKER LAMINAAT

Bij Douwes Dekker snappen ze dat mensen niet altijd zitten te wachten op producten met ingewikkelde namen, waar je flink moet puzzelen voor je snapt waar het nu helemaal op zou moeten lijken. Vandaar ook dat deze Nederlandse vloerenmaker zijn collecties namen heeft gegeven die aansluiten bij karaktereigenschappen. Zo heb je de keuze uit bijvoorbeeld Aardig, Spontaan en Charmant laminaat. In totaal heeft Douwes Dekker tien van deze stijlen in het assortiment, die u allemaal terugvindt bij Cremers Vloeren. En het zijn niet alleen de namen van de verschillende stijlen die opvallen, ook de kwaliteit van het Douwes Dekker laminaat mag bijzonder genoemd worden.

Douwes Dekker kopen doet u bij Cremers Vloeren

Het is leuk, die originele manieren om het laminaat te benoemen, maar het zou niks waard zijn als het laminaat niet ook van hoge kwaliteit was geweest. Ook daar zit het bij Douwes Dekker laminaat goed. Er wordt met veel zorg aan gewerkt om vloeren van hoge kwaliteit te produceren. Er is ook geen verschil in kwaliteit tussen de verschillende stijlen, u kunt uzelf helemaal concentreren op het vinden van de stijl die het beste op de sfeer in uw huis aansluit. Die verschillende stijlen van Douwes Dekker komt u natuurlijk een keertje bekijken in onze uitgebreide showroom.

Douwes Dekker Aardig

Douwes Dekker Aardig Laminaat vanaf  €12,95 /m² incl. btw

Een instapserie 7 mm laminaatvloeren met 8 mooie decors met een ingetogen kleurgebruik op landelijk eiken.

Prijsopgave
Douwes Dekker Spontaan

Douwes Dekker Spontaan Laminaat vanaf  €14,95 /m² incl. btw

Een instapserie 7 mm laminaat met 12 mooie decors in grijze, witte en warme bruintinten voorzien van het Uniclic legsysteem.

Prijsopgave
Douwes Dekker Charmant

Douwes Dekker Charmant Laminaat vanaf €19,95 /m² incl. btw

De laminaatvloeren in deze collectie hebben een natuurlijke en tijdloze uitstraling. De collectie bestaat uit vier rustige, tijdloze decors, die zowel nu als de komende jaren met al uw creatieve interieur ideeën te combineren zijn. Een vloer die u altijd een heerlijk ‘welkom thuis’ gevoel zal geven, ongeacht de seizoenen of het interieur waarmee u de vloer combineert.

Prijsopgave
Douwes dekker Sympathiek

Douwes Dekker Sympathiek Laminaat vanaf €25,95 /m² incl. btw

Een serie 8 mm laminaatvloeren met 4 fraaie decors. Trendy vloeren met voor elk interieur ene keus. Mooie matte structuur op elke plank voor een rustig geheel. En toch iets aparts op de vloer.

Prijsopgave
Douwes Dekker Robuust

Douwes Dekker Robuust Laminaat vanaf €25,95 /m² incl. btw

Een collecties vloeren met een extra matte uitstraling, alsof u een geoliede parketvloer in huis hebt. Menigeen zal dit laminaat niet van echte geoliede plankenvloeren kunnen onderscheiden. De collecties bestaan uit een aantal ingetogen decoren die prachtig te combineren zijn met elk interieur en een tijdloze basis vormen.

Prijsopgave
Douwes Dekker Elegant

Douwes Dekker Elegant Laminaat vanaf €27,95 /m² incl. btw

Deze vier prachtige decors geven rust aan uw interieur. Alle vloeren uit deze collectie hebben planken van 220 cm lang en 24,3 cm breed. Met de natuurgetrouwe embossed in register structuur, die alle noesten en nerven in de plank volgt, heeft u met dit laminaat een niet van echt hout te onderscheiden vloer in huis!

Prijsopgave
Een compleet assortiment Douwes Dekker laminaat

Als u die verschillende karaktereigenschappen van Douwes Dekker wel eens bij elkaar wil zien, dan komt u gewoon langs in onze showroom. U kunt hier het laminaat in het echt bekijken en er aan voelen. Zo weet u in no time wat voor kwaliteit u in huis haalt als u ervoor kiest om een vloer van Douwes Dekker in huis te leggen. Wij adviseren u dan nog over de beste manier van leggen, alsmede over het onderhoud dat voor deze vloer nodig is.

Kom eens kijken in de showroom

Dankzij heldere foto’s en zeer duidelijke omschrijvingen kunt u op onze website de verschillende soorten laminaat bekijken en vergelijken. Maar wellicht wilt u voor u uw vloer aankoopt, het product toch nog eens in het echt zien! Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Lommel, waar u tal van voorbeelden in het echt kunt bekijken. De openingsuren vindt u onderaan deze website.