Douwes Dekker PVC vloeren

DOUWES DEKKER PVC VLOEREN

Ben je op zoek naar een PVC vloer met kwaliteit en een vriendelijke prijs, dan is het verstandig naar Douwes Dekker PVC vloeren te kijken. Die zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren en leverbaar in diverse stijlen. Van landelijk en rustiek tot strak en modern, welke stijl je ook kiest, bij Cremers Vloeren ben je aan het juiste adres.

Kwaliteit op maat

Douwes Dekker PVC vloeren kunnen direct op de bestaande dekvloer worden verlijmd, zodat een extra ondervloer nodig is. De vloeren van Douwes Dekker zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten, zodat ze ook geschikt zijn voor intensief gebruik. De PVC toplaag is altijd 0,3 mm dik, maar voor intensief gebruik is een slijtlaag van 0,55 mm verkrijgbaar. Zo kan je bijvoorbeeld voor de slaapkamer waar weinig gelopen wordt een andere slijtlaag kiezen dan voor de woonkamer waar kinderen ravotten.

Douwes dekker Avontuurlijk pvc

Avontuurlijk pvc van Douwes Dekker vanaf  €36,00 /m² incl. btw

Alle vloeren zijn opgebouwd uit een PVC-toplaag (slijtlaag 0,3 mm), een HDF-kernlaag met kliksysteem en een kurklaag op de onderzijde van de planken. Dit zorgt voor een uitstekend loopcomfort en geluiddemping. De vloeren zijn afgewerkt met een transparante duurzame UV-coating. Drie vloeren uit deze collectie hebben planken van 220 cm lang, dat is bijna dubbel zo lang als bij de meeste PVC-vloeren!

Prijsopgave
Douwes Dekker Ondernemend pvc

Ondernemend pvc van Douwes Dekker vanaf  €36,00 /m² incl. btw

Alle vloeren van deze veelzijdige, trendy collectie zijn opgebouwd uit een PVC-toplaag (slijtlaag 0,55 mm), een HDF-kernlaag met kliksysteem en een kurklaag op de onderzijde van de planken. Dit zorgt voor een uitstekend loopcomfort en geluiddemping. De vloeren zijn afgewerkt met een transparante duurzame UV-coating. De lange planken benadrukken de beleving van een echte houten vloer en maken dat deze vloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Prijsopgave
Douwes Dekker Vriendelijk pvc

Vriendelijk pvc van Douwes Dekker vanaf €31,00 /m² incl. btw

Vloeren met een ingetogen kleurgebruik op landelijk eiken, geloogd grenen en eiken ceruse. Alle vloeren in deze collectie zijn voorzien van embossed in register: een PVC-toplaag (slijtlaag 0,3 mm) met een driedimensionale structuur voor de meest natuurgetrouwe weergave van de plank. Doordat de vloeren niet zijn voorzien van v-groeven, krijgt uw woonruimte een extra neutrale en rustige indruk.

Prijsopgave
Douwes Dekker Enthousiast pvc

Enthousiast pvc van Douwes Dekker vanaf €36,00 /m² incl. btw

Deze antiek eiken vloeren hebben v-groeven aan alle vier de zijden van de plank, wat een heel authentieke uitstraling geeft. Alle vloeren in deze collectie zijn voorzien van embossed in register: een PVC-toplaag (slijtlaag 0,55 mm) met een driedimensionale structuur voor de meest natuurgetrouwe weergave van de plank. Alle vloeren uit deze serie kunnen rechtstreeks op de dekvloer verlijmd worden en behoeven dus geen extra ondervloer.

Prijsopgave
Niet van echt te onderscheiden houtsoorten

Douwes Dekker PVC vloeren zijn niet allen stevig maar ook mooi om te zien. De houtnerfstructuur komt heel natuurlijk over. De kleuren variëren van licht grenen voor een jong interieur tot donker eiken voor een klassieke uitstraling. De authentieke uitstraling kan nog worden versterkt door te kiezen voor een V-groef. En als extra optie zijn er Douwes Dekker PVC stroken tot een lengte van meer dan twee meter.

Duurzaam en comfortabel

Alle Douwes Dekker PVC vloeren zijn afgewerkt met een duurzame uv-coating. De vloeren bieden u bovendien optimaal loopcomfort. De kern bestaat uit een harde HDF-laag met een kliksysteem. Aan de onderkant van de planken is een kurklaag bevestigd die zorgt voor een goede geluiddempende werking. Slijtvast, geluiddempend, makkelijk te leggen, passend in elk interieur en op elke ondergrond. Kortom, redenen genoeg om een vloer van Douwes Dekker PVC te kopen!

Douwes Dekker PVC kopen is de juiste keuze voor iedereen die van kwaliteit houdt en een praktische, gemakkelijk te onderhouden vloer wil met de uitstraling van echt hout.