Egger laminaat

Egger laminaat: een bewuste keuze

De laminaatvloeren van het Oostenrijkse Egger staan al jaren bekend om de mooie decors, de uitstekende kwaliteit en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. In de showroom van Cremers Vloeren in Lommel vindt u een uitgebreide collectie van duurzaam en voordelig Egger laminaat.

Duurzame en hoogwaardige productie

Sinds de oprichting in 1961 legt het Oostenrijkse familiebedrijf Egger zich toe op de productie van hoogwaardige houtdelen en verschillende soorten vloeren. Daarbij staan respect voor het milieu en duurzame productie voorop. Egger laminaat wordt dan ook op basis van efficiënte methoden gemaakt. Met een gesloten materialenkringloop lukt het Egger om kwalitatief hoogwaardige vloeren te produceren, en tegelijkertijd verspilling van hout en andere kostbare grondstoffen tegen te gaan.

Egger Authentic

Egger Authentic laminaat vanaf  €11,25 /m² incl. btw

De kenmerkende uitstraling dankt deze stijl aan de oorspronkelijkheid van de natuurgetrouwe houtsoorten met hun rustieke of elegante karakter. Het brede kleurenspectrum dat de natuur ons te bieden heeft, is optimaal weergegeven en geeft u bij het inrichten alle ruimte.

Prijsopgave
Egger Materials

Egger Materials laminaat vanaf  €11,95 /m² incl. btw

Natuurgetrouwe reproducties van materiaal komen hier in vele soorten en kleuren terug. Dit laminaat is geschikt voor veel toepassingsgebieden – van de entree tot aan de muur – waardoor ruimtes een heel eigen charme krijgen.

Prijsopgave
Egger New Natural Style

Egger New Natural Style laminaat vanaf €16,25 /m² incl. btw

Vertrouwd, natuurlijk materiaal, gewijzigd formaat en oppervlaktebewerking. Natuurlijkheid blijft bij deze vloer bepalend, maar de vloer oogt modern.

Prijsopgave
Egger Vintage

Egger Vintage laminaat vanaf €16,50 /m² incl. btw

Lichtgekleurde en warme vloerdelen in alle houtsoorten, versleten en met krassen, vertellen hier hun verhaal. Deze vloer creërt een huiselijke tot authentieke sfeer.

Prijsopgave
Egger Pure Modern

Egger Pure Modern laminaat vanaf €15,25 /m² incl. btw

“Pure Modern”, een duidelijke lijn. Nieuwe effecten in hout of meer abstracte designs, creëren een licht, helder en modern effect. Dergelijke vloeren zijn op zolders, in open ruimtes en in strak ingerichte woningen volkomen op hun plaats.

Prijsopgave
De vele voordelen van Egger laminaat

Bij de laminaatvloeren van Egger heeft u keuze uit meer dan 70 verschillende prachtige decors. Ook kunt u bij deze fabrikant kiezen voor vloerdelen van verschillende formaten, zodat u altijd een laminaatvloer vindt die perfect aansluit bij de sfeer en inrichting van uw woning. Iedere vloer van Egger is sterk, slijtvast en bijzonder duurzaam. Dankzij de unieke Aqua technologie kunt u laminaatvloeren van Egger ook zonder problemen in vochtige ruimtes als badkamers en keukens leggen. Als particulier krijgt u daar zelfs levenslange garantie op van de fabrikant. En zeker niet onbelangrijk: ondanks de duurzame productiemethoden heeft Egger laminaat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Egger laminaat kopen bij Cremers Vloeren

Dankzij directe inkoop bij de fabrikant, kunt u bij Cremers Vloeren Egger laminaat kopen tegen een zeer scherpe prijs. In onze grote showroom leggen onze deskundige specialisten u graag alles uit over de keuze, maar ook het leggen en onderhouden van de laminaatvloeren van Egger. We leveren vloeren door heel Nederland en België. Als u dat wenst, dan kunnen wij uw nieuwe Egger laminaat professioneel in uw woning komen leggen. Dat doen we in slechts één dag, met garantie dat uw laminaatvloer op de juiste manier gelegd is.