Fineer parket

FINEER PARKET

In de fineervloeren van Par-ky vind je de combinatie van de beste eigenschappen van laminaat en echt hout. Dit zorgt voor een betaalbare vloer van topkwaliteit. Je krijgt daarom maar liefst twintig jaar garantie op de meerlaagse parketvloeren van dit Belgische merk. Bij Cremers Vloeren vindt je, naast een groot assortiment, ook de scherpste Parky prijzen!

Het perfecte huwelijk van echt hout en laminaat

De vloeren van Par-ky zijn gemaakt van meerlaags parket, dat de voordelen van laminaat combineert met het unieke design en de warmte van echt hout. De ondervloer is door het gebruik van HDF zeer sterk en stabieler dan massieve houten vloeren. Het plaatsen en onderhouden van een fineervloer van Par-ky is net zo makkelijk als bij een laminaatvloer, terwijl je wel geniet van de voordelen van duurzaam hout. Geen vloer met imitatieprint, maar unieke en authentieke vloerdelen met een warme uitstraling. Je hoeft je geen zorgen te maken over de opbouw van bacteriën en vocht in de V-groeven, want die worden beschermd door het unieke Aqua Sealing Complete-systeem.

Fineer parket
Grote keuze in samengestelde parketvloeren

De fineervloeren van Par-ky zijn verkrijgbaar in een groot aantal varianten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een toplaag van 0,6 mm tot en met 3,2 mm. Daarnaast kan je kiezen uit series met extra brede en / of extra lange vloerdelen. Voor de toplaag kan je kiezen uit maar liefst negen verschillende soorten eik en twaalf meer exotische houtsoorten, waaronder walnoot, teak en bamboe. Op alle Par-ky vloeren krijg je bovendien een lange fabrieksgarantie.

Scherpe Parky prijzen bij Cremers Vloeren

In de showroom van Cremers Vloeren vind je een grote collectie Par-ky vloeren tegen scherpe prijzen. Onze vloerspecialisten zijn je graag van dienst om samen met jou de juiste Par-ky vloer uit te zoeken. Kom langs in Lommel om het volledige Par-ky-aanbod zelf te bekijken.