Geborstelde vloeren

GEBORSTELDE VLOEREN

Geborstelde vloeren zijn strak, consistent, mooi en aangenaam voor de voeten. Het hout wordt tijdens de productie met staal tot parket geborsteld. Het effect is een zachte en stevige structuur waarin de houtnerven goed te zien zijn en ook nog te voelen.

Massieve houten vloer
Geborstelde vloeren van eikenhout: een mooie keuze

Cremers vloeren levert deze vloeren en legt ze desgewenst. Wij verzorgen ook het onderhoud van een geborstelde vloer. Bij Cremers Vloeren koop je geborsteld parket voordelig, omdat wij kunnen inkopen bij onze internationale leveranciers. Het hout komt van diverse nationale en internationale boomsoorten. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor laminaat of PVC vloeren. Geborstelde houten eiken vloeren zijn populair. Heb je interesse in een geborstelde vloer? Bekijk dan ons actuele assortiment geborsteld parket online!

Geborstelde houten eiken vloeren koopt u bij Cremers Vloeren

Geborstelde houten eiken vloeren staan voor luxe en landelijk. Dit zijn duurzame maar ook trendy vloeren en ze verhogen het woongenot in jouw woning. Een geborstelde vloer combineer je met duurzame meubels en accessoires van hetzelfde hout en of in kleuren die matchen met de door jou gekozen vloer. Het hout kan een speciale behandeling krijgen die de duurzaamheid verhoogt.

Een perfect afwerking is alles

Je kunt kiezen voor een afwerking met olie, beits of voor een geborstelde houten vloer die een rookbehandeling heeft ondergaan. Vindt je het moeilijk om een juiste geborstelde vloer uit te kiezen? Een geborstelde vloer moet je zelf zien en voelen dus kom gewoon naar onze showroom!

Vlotte service

Heb je vragen over het onderhoud van deze vloer? Neem dan contact op met Cremers Vloeren en maak vrijblijvend een afspraak met ons, of loop eens binnen in onze showroom en kies daarna jouw favoriete vloer bij ons uit. Ons aanbod geborstelde vloeren is ruim en scherp geprijsd.