Geoliede vloeren

GEOLIEDE VLOEREN

Bij geoliede vloeren wordt een houten vloer behandeld met een olie, die ervoor zorgt dat de structuur en de kleur van het hout versterkt worden. Tevens zorgt de afwerking met olie voor een sterk en slijtvast oppervlak en wordt het hout beschermd tegen vuil en vocht. Een geoliede houten vloer voelt natuurlijk en comfortabel aan en laat je optimaal genieten van de natuurlijke charme van hout.

Voordelen

Voordelen van een geoliede houten vloer:

  • De vloer wordt geolied bij je geleverd;
  • De vloer is direct beloopbaar;
  • Gemakkelijk in onderhoud;
  • Beschadigingen in een geoliede vloer zijn vaak makkelijk te corrigeren;
  • Wij kunnen de vloer in onze eigen oliestraat produceren;
De prijzen van geoliede vloeren, een aangename verrassing

Wij maken en leveren de reeds geoliede vloer. Nadat de vloer is gelegd, kan je er meteen op lopen en kan je jouw meubilair op zijn plaats zetten. De vloer is gemakkelijk in dagelijks onderhoud en bij regelmatig gebruik van geschikte reinigingsmiddelen en oliën is renovatie niet nodig. Beschadigingen in geoliede vloeren zijn meestal eenvoudig en onopvallend te corrigeren.

Geschikt voor elk interieur

Een geoliede houten vloer heeft een matte uitstraling en laat zich heel natuurlijk en verzorgd aanzien. Naast blanke olie, die de kleur en de nerf van het hout mooi uit laat komen en benadrukt, zijn er tevens oliën met kleurpigmenten. Zo vind je voor elk interieur en voor elke woonstijl de kleur die je wenst en waar je, je behaaglijk bij voelt.

Zien is overtuigd zijn

De prijzen van geoliede vloeren zullen je aangenaam verrassen. Wanneer je kiest voor een geoliede vloer, kies je voor een duurzame vloer waar je een leven lang plezier van heeft. Wij helpen je graag met het kiezen van de afwerking, waarna we de reeds geoliede vloer klaar om te leggen bij u afleveren. Je kan er tevens voor kiezen de vloer door ons te laten leggen.

Breng een bezoek aan onze showroom, waar onze deskundige medewerkers je graag van dienst zijn en je uitgebreid kunnen informeren over het (laten) leggen, het onderhoud en de prijzen van geoliede vloeren.