Gerflor PVC vloeren

GERFLOR PVC VLOEREN

Bij de innovatieve PVC vloeren van Gerflor heb je keuze uit een enorm assortiment hoogwaardige en innovatieve vloerbedekkingen. Geniet bij Gerflor PVC vloeren van levensechte prints en kies uit één van de vele slimme legopties.

Innovatie vloeroplossingen van Gerflor

Gerflor is al sinds 1937 producent van innovatieve vloeroplossingen. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 25 verschillende productcategorieën. Gerflor vloeren worden gebruikt in onder meer ziekenhuizen, kantoren, winkels, sporthallen en uiteraard ook in woningen. Over de hele wereld genieten dagelijks 100 miljoen mensen van een Gerflor vloer in hun huis. Deze kennis en ervaring vindt je terug in de grote collectie Gerflor PVC vloeren.

Gerfloc lijm stroken

Gerflor PVC stroken en tegels met geïntrigeerde drukgevoelige lijm vanaf €35,00 /m² incl. btw

Te verlijmen tegels en planken: een zeer breed assortiment met een hoge slijtvastheid!
In de variaties Virtuo Adjust, Creation, Senso te verkrijgen.

Prijsopgave
Gerflor PVC stroken met kliksysteem

Gerflor PVC stroken met kliksysteem vanaf  €36,50 /m² incl. btw

Los te leggen planken en tegels: klik en het is geïnstalleerd! Een gemakkelijke vloer met zeer realistische hout- en tegeldesigns! In de variaties Virtuo Clic, Viruo Lock, Creation Clic, Creation Lock, Senso Lock te verkrijgen.

Prijsopgave
Gerflor PVC stroken en tegels zelfkklevend

Gerflor PVC stroken en tegels zelfklevend vanaf €26,50 /m² incl. btw

Zelfklevende tegels en planken. “Rustic” voor authentieke planken, “Urban” voor beton en modern, “Natural” voor een natuurlijke look. In de variaties Virtuo Adhesive, Senso Rustic, Senso Urban, Senso Natural, Vinyl Tegel Design, Vinyl Tile Prime te verkrijgen

Prijsopgave
Gerflor PVC stroken en tegels

Gerflor PVC stroken en tegels vanaf €36,00 /m² incl. btw

Te verlijmen tegels en planken: een zeer breed assortiment met een hoge slijtvastheid!
In de variaties Virtuo Classic en Creation te verkrijgen.

Prijsopgave
Unieke collectie PVC vloeren

De collectie PVC vloeren van Gerflor wordt gekenmerkt door innovatieve oplossingen, prachtige natuurgetrouwe ontwerpen én een constante hoge kwaliteit. Binnen de Gerflor collectie vind je PVC tegels en stroken in uiteenlopende series. Bijvoorbeeld met een authentieke uitstraling (Rustic), een moderne en industriële look (Urban) of met natuurlijke ontwerpen (Natural). Dankzij de innovatieve legvarianten kan je zelf bepalen hoe uw vloer legt. Zo kan je een PVC vloer met geïntegreerde drukgevoelige lijm opnieuw plaatsen, wat het een ideale ondergrond maakt om in bijvoorbeeld een huurwoning te leggen. Ook de PVC vloeren met een kliksysteem of op een HDF ondervloer zijn zwevend te leggen en combineren de voordelen van laminaat met die van PVC. En met de zelfklevende Gerflor PVC vloeren leg je moeiteloos en snel tegels of stroken op vrijwel iedere ondervloer.

Voordelig Gerflor PVC kopen

Bij Cremers Vloeren vind je een groot aanbod van mooie Gerflor PVC vloeren. We helpen je in onze showroom graag om de keuze voor de juiste vloer te maken. Bovendien zorgt onze slimme directe inkoop bij de fabrikant ervoor dat je bij ons altijd Gerflor PVC vloeren tegen een zeer scherpe prijs koopt. Genoeg redenen om eens te komen kijken in onze showroom.