HDF PVC vloeren

HDF CLICK PVC VLOEREN

HDF Click PVC vloeren combineren de voordelen van laminaatvloeren met de goede eigenschappen van PVC. Een HDF PVC laminaat vloer is geschikt voor vrijwel iedere ruimte in jouw woning. Hij kan, door de slijtvaste eigenschappen, ook uitstekend worden gelegd in kantoorruimtes. Bij Cremers Vloeren kan je kiezen uit een groot assortiment voordelige HDF Click PVC vloeren.

WPC PVC vloeren
Wat is een HDF PVC laminaat vloer?

Een HDF PVC laminaat vloer bestaat uit een HDF ondervloer en een PVC bovenlaag. De ondervloer is het ‘laminaatdeel’ van de vloer. Het is opgebouwd uit High Density Fibreboard (HDF), dat een hogere dichtheid dan MDF heeft. Daardoor is een HDF ondervloer steviger en stabieler dan een normale MDF ondervloer. De HDF ondervloer heeft een kliksysteem, waardoor je de vloerdelen net als bij laminaat aan elkaar kunt klikken. De slijtvaste PVC toplaag van HDF Click PVC vloeren is 2 tot 2,5 mm dik.

Voordelen van een HDF Click PVC vloeren

HDF clickvloeren met PVC toplaag combineren de voordelen van laminaat met die van PVC. De stevige HDF onderlaag garandeert een stabiele ligging, en is zeer eenvoudig te leggen. Bovendien is HDF goedkoop te produceren en daardoor voordelig in de aanschaf. De sterke PVC toplaag is hygiënisch, onderhoudsarm, duurzamer en krasbestendiger dan laminaat. Het kan ook makkelijk in natte ruimtes als badkamers en keukens worden toegepast. Bovendien geeft het een betere geluidsdemping dan houten vloeren als laminaat of parket. Daarnaast kan je bij PVC kiezen uit een groot aanbod van mooie en natuurgetrouwe prints, waarvan sommige zelfs met voelbaar reliëf zijn uitgevoerd.

Kom jouw HDF PVC vloer bekijken

Door de vele voordelen en lage aanschafprijs zijn HDF Click PVC vloeren uitermate geschikt voor vrijwel iedere woonsituatie en iedere ruimte. Kom eens langs bij Cremers Vloeren om jezelf te overtuigen van alle mogelijkheden. Je vindt in onze showroom een groot aanbod van scherp geprijsde HDF clickvloeren met PVC toplaag van kwaliteitsmerken als Hardeveld en YourFLoor.