HOUTEN VLOEREN

Lamelparket wit geolied € 28,85 /m² incl. btw

Een scherp geprijsde houten vloer van 19 cm breed. De vloer is erg praktisch en gemakkelijk te onderhouden. Geschikt voor vloerverwarming.

Prijsopgave

Lamelparket gerookt wit € 29,95 /m² incl. btw

Deze gangbare vloer heeft weinig last van werking door de stevige constructie. Deze vloer is kant en klaar afgewerkt en daardoor snel en gemakkelijk te verwerken. Geschikt voor vloerverwarming.

Prijsopgave

Eiken multiplank select wit geolied € 38,95 /m² incl. btw

Deze mooi select wit geolied multiplank vloer heeft weinig last van werking door de stevige constructie. Deze vloer is kant en klaar afgewerkt en daardoor snel en gemakkelijk te verwerken. Geschikt voor vloerverwarming.

Prijsopgave

Grote voorraad massieve vloeren, multiplanken, duoplanken en lamelparket v.a. € 7,20 /m²

Houten vloeren tegen groothandelsprijzen. Direct uit voorraad leverbaar, dus korte levertijden. Eigen productie voor het afwerken van de vloeren.

Prijsopgave

Lamelparket Rustiek geborsteld & geolied € 30,25 /m² incl. btw

Deze rustieke vloer is zowel geborsteld als geolied. En dit voor een zeer scherpe prijs! Geschikt voor vloerverwarming.

Prijsopgave

Lamelparket slade grey geolied € 34,95 /m² incl. btw

Dit is een scherp geprijsde kant en klare vloer. Door de slade grey behandeling krijgt deze vloer een eigentijds karakter. De vloerdelen zijn kant en klaar en geschikt voor vloerverwarming

Prijsopgave

Lamelparket naturel geolied € 34,95 /m² incl. btw

Deze scherp geprijsde vloer heeft een natuurlijke uitstraling door de behandeling met naturel olie. De brede vloerdelen zijn makkelijk te onderhouden en geschikt voor vloerwarming.

Prijsopgave

Eiken Lamelparket Whitewash v.a. € 28,85 /m² incl. btw

Kant-en klare eiken lamelparket vloerdelen die geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Ook andere behandelingen mogelijk!

Prijsopgave

Eiken lamelparket visgraat v.a. € 35,00 /m² incl. btw

Visgraat parket eiken vloerdelen onbehandeld. Direct uit voorraad leverbaar, dus korte levertijden. Eigen productie voor het afwerken van de vloeren.

Prijsopgave

Houten vloeren

Houten vloeren en houten planken zijn er in vele kwaliteiten, soorten en uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een moderne strakke uitstraling van houten vloeren of juist een authentieke landelijke stijl, wij kunnen de houten vloeren leveren. Door onze ruime ervaring in de in-en verkoop van houten vloeren vanuit verschillende landen hebben wij door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd met uitsluitend kwalitatieve en betrouwbare leveranciers van houten vloeren. Dit alles zonder tussenkomst van derden zoals groothandels en leveranciers waardoor wij de houten vloeren direct van fabrikant naar klant kunnen aanbieden. Dit zie je dan ook terug in de prijs.

Houten vloeren op voorraad

Wij hebben een zeer grote voorraad in zowel onbehandelde houten vloeren als kant- en klare houten planken en kunnen direct vanuit onze voorraad leveren. Heb je specifieke wensen dan kunnen wij je ook op maat bedienen. Door onze eigen productie in de afwerking van vloeren kunnen wij vloeren produceren geheel naar wens van de klant. Omdat we alles in eigen beheer hebben, kunnen we dit eveneens realiseren met korte levertijden.

Houten vloeren bij Cremers vloeren

Bezoek onze showroom in Lommel en laat je inspireren door onze zeer uitgebreide collectie en verschillende houten vloeren merken