Ter Hürne laminaat

TER HURNE LAMINAAT

Zoekt u laminaat van de beste kwaliteit, dat ook nog eens betaalbaar is? Cremers Vloeren importeert zelf vloeren van topkwaliteit, zoals Ter Hürne laminaat. Het Duitse familiebedrijf Ter Hürne maakt al meer dan 55 jaar oerdegelijke vloeren, waaronder laminaat, dat voor het oog niet te onderscheiden is van een parketvloer. Cremers Vloeren levert het Ter Hürne laminaat door heel Nederland en België.

Laminaat voor ieder interieur

Ter Hürne laminaat is verkrijgbaar in maar liefst 55 varianten. Er is een onderscheid gemaakt in vier leefwerelden. De eerste heet Breeze Line. De lichte decors van deze lijn ademen Scandinavische frisheid. Te combineren met heel veel interieurstijlen. Kies uit de optiek van landhuisdelen of 2-stroken parket. De beigebruine tinten van de Vitality Line stralen dan weer rust en warmte uit. Landhuisdelen, 2-strooks, 3-strooks of multi-line optiek.

Ter hurne laminaat Breeze line

Ter hurne laminaat Breeze line vanaf  €11,25 /m² incl. btw

De laminaatvloeren in de Breeze Line vertonen lichte, relatief koelere kleurnuances, die met veel inrichtingsstijlen te combineren zijn. Ze zorgen voor een luchtige lifestyle, voor de perfecte basis voor ontspanning waar we ons helemaal in onze eigen ik kunnen onderdompelen.

Prijsopgave
Ter hurne laminaat Vitality line

Ter hurne laminaat Vitality line vanaf  €11,95 /m² incl. btw

De laminaatvloeren van de Vitality Line met hun zachte, warme kleuren worden gekenmerkt door juist deze natuurlijkheid en een rustig effect. Ze brengen de natuur van buiten naar binnen tussen onze eigen vier muren.

Prijsopgave
Ter hurne laminaat Courage line

Ter hurne laminaat Courage line vanaf €16,25 /m² incl. btw

De laminaatvloeren in de Courage Line combineren krachtige, donkere kleuren met contrasterende elementen. Ze hebben een klassiek, chique effect, waarvan de accenten in een woonomgeving volledig tot hun recht komen.

Prijsopgave
Ter hurne laminaat City line

Ter hurne laminaat City line vanaf €16,50 /m² incl. btw

De laminaatvloeren in de City Line onderscheiden zich door moderniteit met elegante grijstinten. In de juiste omgeving zorgt modern grijs voor een warme, gezellige indruk. Met name in combinatie met kleurrijke meubels is grijs de ideale basis die het mogelijk maakt een urban lifestyle in je eigen woonomgeving te beleven.

Prijsopgave
Verschillende lijnen

Vervolgens is er de Courage Line. Met zijn wat donkerder tinten doet dit laminaat het goed bij klassieke inrichtingen. Het is onder andere verkrijgbaar in visgraatmotief, maar ook in 2- of 3-strooks en landhuisdelenvorm. Tot slot de City Line: moderne grijstinten, onder meer in betonoptiek, vormen de perfecte vloer die past bij de urban lifestyle. Kies voor de optiek van landhuisdelen, strokenparket of een visgraatmotief.

Zelf leggen of laten leggen

Het leggen van Ter Hürne laminaat is eenvoudig, dankzij het unieke CLICKitEASY-systeem, dat door de fabrikant zelf ontwikkeld werd. Er zijn ondervloeren beschikbaar die zowel loopgeluid als contactgeluid dempen en geschikt zijn voor vloerverwarming. Desgewenst monteren wij uw complete vloer in één dag.

Kom kijken, kom kiezen

Laminaat kiezen lukt het beste als u het ziet, als u het voelt. Kom daarom naar de showroom van Cremers Vloeren. Wij adviseren u graag bij uw keuze en ook over de aanschaf van de juiste onderhoudsmiddelen, die eveneens bij ons te koop zijn.