Kaindle laminaat

Kaindl laminaat vloeren

Bij het Duitse merk Kaindl weten ze wel waar een mooie vloer uit moet bestaan. Kaindl laminaat kopen betekent dat u de hoogst mogelijke kwaliteit in huis haalt. Dit is een merk dat al vele jaren aan de top van het metier bezig is en dat inmiddels een zeer indrukwekkend assortiment verschillende vloeren voor u klaar heeft staan. We kunnen u dan ook alleen maar aanraden om eens te bekijken wat wij van Kaindl allemaal voor u klaar hebben staan. Of u nu kiest voor een rustige, traditionele vloer, of juist voor een strakke, moderne vloer, bij Kaindl kunt u deze vinden.

Kwaliteit met Kaindl laminaat

Bij Kaindl snappen ze dat een nieuwe vloer een belangrijke impuls geeft aan de uitstraling van uw huis. Met een goed gekozen vloer laat u zien wat uw persoonlijke stijl is. Wilt u een vloer met een chique uitstraling voor in uw winkel of kantoor? Of juist een lekker ontspannen sfeer in uw huis met een gelijkwaardige vloer? We hebben al het Kaindl laminaat in ons assortiment overzichtelijk voor u bij elkaar gezet. Kaindl laminaat kopen is bij ons dan ook heel eenvoudig. Laat u het ons even weten als u vragen heeft over de soort laminaat die het beste bij uw inrichting past?

kaindl Wenen

kaindl Wenen laminaat vanaf  €19,79 /m² incl. btw

Rustieke Eiken vloer uit de serie Kaindl Wenen. De designs lopen uiteen van Kastanje tot Hemlock Eiken en laten zich allen lijmvrij en eenvoudig leggen dankzij het Kaindl lock-systeem. Op deze planken is de Kaindl Natural Touch toegepast zodat de vloer aanvoelt zoals deze eruit ziet.

Prijsopgave
Kaindl Salzburg

Natural touch laminaat vanaf  €18,95 /m² incl. btw

Vintage Hemlock Eiken vloer uit de serie Kaindl Salzburg De designs lopen uiteen van Kastanje tot Hemlock Eiken en laten zich allen lijmvrij en eenvoudig leggen dankzij het Kaindl lock-systeem. Op deze planken is de Kaindl Natural Touch toegepast zodat de vloer aanvoelt zoals deze eruit ziet.

Prijsopgave
Kaindl Salzburg

Kaindl Kufstein laminaat vanaf  €18,95 /m² incl. btw

Authentieke Eiken vloer uit de serie Kufstein van het merk Kaindl. De designs lopen uiteen van Kastanje tot Hemlock Eiken en laten zich allen lijmvrij en eenvoudig leggen dankzij het Kaindl lock-systeem.

Prijsopgave
Kaindl Salzburg

Kaindl Graz laminaat vanaf  €14,85 /m² incl. btw

Vintage Eiken vloer uit de serie Kaindl Graz De designs lopen uiteen van Eiken tot Grenen en laten zich allen lijmvrij en eenvoudig leggen dankzij het Kaindl lock-systeem. Op deze planken is de Kaindl Natural Touch toegepast zodat de vloer aanvoelt zoals deze eruit ziet.

Prijsopgave
Kaindl Innsbruck

Kaindl Innsbruck laminaat vanaf  €17,30 /m² incl. btw

Vintage Eiken vloer uit de serie Kaindl Innsbruck De designs lopen uiteen van Eiken tot Grenen en laten zich allen lijmvrij en eenvoudig leggen dankzij het Kaindl lock-systeem. Op deze planken is de Kaindl Natural Touch toegepast zodat de vloer aanvoelt zoals deze eruit ziet.

Prijsopgave
Kaindl laminaat kopen in onze showroom

Al dat moois van Kaindl hebben we online voor u klaarstaan, maar u bent bij Cremers Vloeren ook altijd welkom in de showroom. Hier kunt u elke vloer in ons aanbod in het echt komen bekijken. Voel er even aan of ruik even hoe lekker dat hout geurt en overtuig u op deze manier van de vloer die het best geschikt is voor uw huis, kantoor of winkel. Kaindl laminaat is daarbij altijd een goede keuze. Kwaliteit en keuze zijn bij dit merk ongeëvenaard.

Het unieke Kaindl locksysteem

Dankzij het handige locksysteem zijn alle types Kaindl laminaat makkelijk te leggen. Ook de afwerking wordt helemaal perfect dankzij de bijbehorende plinten en profielen. Bent u overtuigd van de kwaliteit maar wenst u het laminaat toch niet zelf te plaatsen? Dan kunnen wij deze klus voor u voor onze rekening nemen. Wilt u Kaindl laminaat kopen? De ervaren medewerkers van Cremers Vloeren laten u graag de kwaliteit van dit laminaat bekijken en aanvoelen. Cremers vloeren staat bekend om zijn goede service en we delen graag onze passie voor vloeren met u!