Krono Original laminaat

Krono Original laminaat vloeren

Op zoek naar een mooie vloer die kwalitatief tot de top behoort? Bekijk dan eens ons assortiment Krono Original laminaat. We hebben een groot aantal mooie vloeren van dit merk voor u klaarstaan. Dit is een bedrijf dat zichzelf beschouwt als een leider, geen volger. Met andere woorden, een groot aantal innovaties die op het gebied van houten vloeren zijn bereikt, zijn te danken aan het bedrijf achter deze vloeren. Krono Original kopen doet u natuurlijk bij Cremers Vloeren. We weten alles van vloeren en hebben het grootste assortiment vloeren in alle soorten en maten.

De kwaliteit van Krono Original

Krono Original laminaat is in een groot aantal verschillende stijlen verkrijgbaar. Wilt u een leuk retro-effect geven aan uw keuken? Kijk dan eens bij het Krono Original Vintage laminaat. Een vloer leggen die het idee geeft dat u over steen loopt? Dan is de Krono Original Stone Impression Classic misschien wel iets voor u. Zo zijn er in de serie Krono Original laminaat nog veel meer verschillende stijlen te krijgen, die helemaal aansluiten op al uw wensen op woongebied. U kunt kiezen voor een vloer die er meer traditioneel uitziet, maar ook voor vloeren die een meer uniek patroon hebben. Keuze genoeg bij dit merk!

Krono Original Variostep long

Krono Original Vintage long vanaf  €21,90 /m² incl. btw

De sporen van de tijd zijn kostbaar en mooi – dus het is geen wonder dat vintage stijl lange tijd een dominante trend in huizen van verfijning is geweest . De Krono Original® Vintage Long vloer is de perfecte aanvulling op onze Vintage collectie – een stijlvolle hoogtepunt op zichzelf en in combinatie met andere lengtes en breedtes in de Vintage Narrow en Vintage Classic varieert.

Prijsopgave
Krono Original Floordreams vario

Krono Original Floordreams vario vanaf  €21,90 /m² incl. btw

Extra sterke vloeren in hoge kwaliteit. Mooie kamers verdienen een mooie vloer . Met Floordreams Vario van Krono Original®, zelfs de meest ambitieuze design concepten kan worden gerealiseerd. De perfecte keuze voor de commerciële sector – in het bijzonder met zware voetstap.

Prijsopgave
Krono Original Variostep long

Krono Original Variostep long vanaf €23,95 /m² incl. btw

Elegante lange planken in de traditionele massief hout formaat. De royale vloerplaat formaat zal uw kamer een gevoel van uitgestrektheid en de lucht van grandeur te geven. Met een opvallende twee meter lengte, de vloer is zeker te imponeren met zijn elegante , maar toch rustieke echte houten esthetische – een nieuwe dimensie in vrijgevigheid.

Prijsopgave
Krono Original Kronofix classic

Krono Original Kronofix classic vanaf €14,00 /m² incl. btw

Favoriet voor het dagelijks leven. Kronofix Classic is de ideale laminaatvloer voor de hedendaagse drukke leven. Dit Krono Original® laminaatvloer is heerlijk om naar te kijken, gemakkelijk te verzorgen en zeer goed bestand tegen de slijtage en morsen van het dagelijkse leven. Wat meer is, Kronofix Classic is de eenvoud zelve te installeren en biedt een perfect resultaat.

Prijsopgave
Krono Original Castello classic

Krono Original Castello classic vanaf €12,60 /m² incl. btw

Een klassieke look met een nieuw design. Castello is perfect geschikt voor zowel moderne als traditionele kamers en biedt een aantal verschillende ontwerp-opties. De verschillende decors, variërend van trendy tot klassiek zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, en zijn zeker om u jarenlang plezier te brengen.

Prijsopgave
Krono Original Variostep classic

Krono Original Variostep classic vanaf €12,35 /m² incl. btw

Variostep Classic voldoet niet alleen uw vraag naar ongeëvenaarde kwaliteit en eenvoudige installatie. De V – groeven zorgen ook voor de gezellige uitstraling van een echte solide hardhouten vloer. De groeven geven uw vloer een unieke en charmante stevige plank uiterlijk evenals het creëren van een gevoel van ruimte.

Prijsopgave
Krono Original Variostep narrow

Krono Original Variostep narrow vanaf €21,49 /m² incl. btw

Smalle vloerdelen. Afgeschuinde randen voor een authentieke houtlook. Snel en fool-proof installatie dankzij de handige panel maten. Ons opvallende vloerconcept Variostep Smal is zowel klassiek als modern. Met zijn authentic wood look en bewezen geschiktheid, is het de perfecte vloeroplossing voor elke ruimte modern of traditioneel.

Prijsopgave
Krono Original Variostep wide body

Krono Original Variostep wide body vanaf €18,95 /m² incl. btw

Versier je huis met extravagante brede vloerdelen. Natuurlijke, echte houten paneel maten zorgen voor een onderscheidende massief houten look die elke ruimte een unieke ambiance geeft. Vloeren dat is zo dicht als het wordt om echte houten vloerdelen in omvang en esthetiek. De hoogtepunten van deze collectie zijn twee decoratieve vloer ontwerpen in een traditionele visgraat patroon – beschikbaar in een XL- formaat voor eenvoudige installatie!

Prijsopgave
Krono Original Super natural classic

Krono Original Super natural classic vanaf €15,75 /m² incl. btw

De Super Natural Classic serie biedt een nieuw niveau van realisme. De mat of satijn oppervlakken met authentieke reliëf, gemaakt glanzend of mat. Kenmerken van premium kwaliteit hout om uw vloer een natuurlijke look en feel te geven.

Prijsopgave
Krono Original Super natural narrow

Krono Original Super natural narrow vanaf €23,09 /m² incl. btw

Met deze mooie smalle panelen , zal u de schoonheid van echt eiken ervaren. Het authentieke reliëf van deep – geborsteld mat met glans poriën in de oppervlaktestructuur. Dit in combinatie met de afgeschuinde randen aan alle kanten, creëert een zeer aantrekkelijke stijl parket vloer.

Prijsopgave
Par-ky Twist 06 Fineerparket

Krono Original Stone impression classic vanaf €20,50 /m² incl. btw

Breng het gevoel van het platteland naar uw huis, het effect van een echte steen, zonder de moeizame taak van het leggen van de afzonderlijke tegels. Gelegd in een raster of versprongen patroon, deze fraai vormgegeven, grote cassette tegels voorzien van een authentiek U- groef, met een buitengewoon realistische finish.

Prijsopgave
Krono Original Vintage classic

Krono Original Vintage classic vanaf €19,39 /m² incl. btw

Een smaakvolle mix van oud en nieuw. De populaire vintage stijl is al lange tijd in de mode , omdat het de kostbare sporen van de tijd belichaamd. Vintage Classic , Vintage Long en Vintage Narrow vloeren kunnen er prachtig uit zien samen in dezelfde ruimte.

Prijsopgave
Krono Original Vintage narrow

Krono Original Vintage narrow vanaf €21,45 /m² incl. btw

Het handige vloerplaat formaat met een mat, met de hand geschraapt oppervlak en een synchrone structuur maakt deze vloeren echt bijzonder. Leg het op zichzelf of in combinatie met een stijlvolle Vintage Classic en Vintage Long voor een down-to -earth elegantie met een tijdloze charme.

Prijsopgave
Krono Original kopen bij Cremers Vloeren

In ons assortiment vindt u alle vloeren die u zich maar kunt wensen. Of u nu een meer traditionele vloer wenst, of juist een moderne vloer: bij ons zijn ze allemaal te krijgen. We kunnen u dan ook aanraden om eens een kijkje te nemen in onze webshop, of om een keer langs te komen bij onze showroom. Hier kunt u al onze verschillende vloeren komen bekijken. We staan ook klaar met advies over de stijl, maar ook over het leggen van een bepaalde vloer.