Lamett parket houten vloer

LAMETT PARKET

Lamett is een producent van hoogwaardige parketvloeren die wereldwijd actief is. Alle houten parketvloeren van dit al in 1985 opgerichte merk zijn voorzien van een eiken toplaag. Cremers Vloeren heeft voor je een uitgebreid assortiment Lamett parketvloeren tegen zeer scherpe prijzen.

Wat is parket?

Een parketvloer mag zo heten als het gaat om een houten vloer die voorzien is van een massieve toplaag met een dikte van tenminste 2,5 mm. Er wordt onderscheid gemaakt tussen massief parket en meerlagen parket; dat is parket dat uit meerdere houtsoorten is samengesteld. Parket is verkrijgbaar als kliksysteem en met een tand-en-groef verbinding. Voor beide systemen geldt dat het zwevend gelegd kan worden, en mee verhuisd kan worden. Tevens zijn er varianten met een tand en groef installatie verkrijgbaar, die direct op de ondervloer verlijmd worden. Tot slot kunnen parketvloeren op verschillende manieren afgewerkt worden: de vloer kan geolied worden, behandeld worden met vernis, of voorzien worden van hardwax olie.

Lamett Courchevel houten vloer

Lamett Courchevel houten vloer vanaf  €85,75 /m² incl. btw

Meerlaags geolied parket met een matte look Courchevel is onze top collectie: een geolied eiken parket met brede planken in een strakke houtsortering. Wie houdt van een moderne parketvloer met matte look maakt met deze collectie een goede keuze. Deze lange parketplanken zijn uitgerust met een tand en groef systeem en worden verlijmd geplaatst.

Prijsopgave
Lamett Courchevel XXL houten vloer

Lamett Courchevel houten vloer vanaf  €103,25 /m² incl. btw

Dit parket is de top van de houten vloerbekleding. De eiken toplaag van 4mm is aangebracht op een berken multiplex, het beste op de markt. De planken werden voor jou uitgesorteerd: weinig kleurverschillen en slechts enkele kleine knopen. De planken zijn tot wel 2,5m lang en 26 cm breed. Het oppervlak wordt geolied in verschillende lagen, dat resulteert in een unieke look.

Prijsopgave
Par-ky deluxe 06 fineerparket

Lamett Toulouse houtenvloer vanaf €40,25 /m² incl. btw

Een volwaardig parket op een ideale dikte (10 mm) voor jouw renovatie? Het kan! Dit parket op 10 mm heeft een eiken toplaag van 2,5 mm. Indien nodig kan het parket dus tot 2 keer opgeschuurd worden. Het parket is “kant en klaar afgewerkt” met een vernis van Bona. Geschikt voor vloer verwarming.

Prijsopgave
Lamett Matisse houten vloer

Lamett Matisse houten vloer vanaf €38,50 /m² incl. btw

Een volwaardig parket op een ideale dikte (10 mm) voor jouw renovatie? Het kan! Dit parket op 10 mm heeft een eiken toplaag van 2,5 mm. Indien nodig kan het parket dus tot 2 keer opgeschuurd worden. Het parket is “kant en klaar afgewerkt” met een vernis van Bona. Geschikt voor vloer verwarming.

Prijsopgave
Lamett Novara houten vloer

Lamett Novara houten vloer vanaf €43,75 /m² incl. btw

Deze vloer heeft een mooie grading met zeer weinig knopen. Dit volwaardig parket heeft een totale dikte van 10 mm met een toplaag van 2,5 mm. Ideaal voor renovatie! Indien nodig kan het parket dus tot 2 keer opgeschuurd worden. Het parket is “kant en klaar afgewerkt” met een vernis van Bona.

Prijsopgave
Lamett Barn houten vloer

Lamett Barn houten vloer vanaf €43,75 /m² incl. btw

Rustiek parket met kliksysteem. Barn is een uitgesproken rustiek eiken parket dat afgewerkt is met olie. Deze afwerking beschermt jouw vloer tegen slijtage en vuil. De lange en brede planken zijn voorzien van een performant kliksysteem dat garant staat voor een snelle en efficiënte installatie. Deze 3-laagse parketvloer is bovendien verkrijgbaar aan een gunstige prijs.

Prijsopgave
Lamett Atlanta houtenvloer

Lamett Atlanta houtenvloer vanaf €52,00 /m² incl. btw

Rustiek geolied parket met kliksysteem. Wie houdt van een rustiek parket met matte look haalt met de collectie Atlanta de juiste vloer in huis. Deze brede en lange parketplanken worden afgewerkt met WOCA olie en ze zijn uitgerust met een kliksysteem. Dit parket kan zwevend of verlijmd geplaatst worden. Atlanta is geschikt voor plaatsing op een vloerverwarming.

Prijsopgave
Lamett Farm houten vloer

Lamett Farm houten vloer vanaf €61,50 /m² incl. btw

3-laags rustiek oxidatief geolied parket Farm is een geolied eiken parket met veel knopen, barsten en manueel verouderde V-groef. Het geschraapte en geborstelde oppervlak wordt geolied met Woca olie.

Prijsopgave
Lamett Country houten vloer

Lamett Country houten vloer vanaf €52,50 /m² incl. btw

Budgetvriendelijk rustiek geolied parket Country is een budgetvriendelijk parket met een rustieke uitstraling. Uitgesproken knopen en barsten werden heel bewust gekozen en deels open gelaten. Voor wie houdt van rustiek is dit op het vlak van prijs/kwaliteit een aanrader.

Prijsopgave
Lamett New York houten vloer

Lamett New York houten vloer vanaf €57,00 /m² incl. btw

Parket met kliksysteem, ideaal voor doe-het-zelvers New York is het ideale parket voor doe-het-zelvers, de installatie is zeer eenvoudig met het Drop Lock kliksysteem. Dit 3-laagse eiken parket wordt afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke matte Bona vernis.

Prijsopgave
Lamett Royal houten vloer

Lamett Royal houten vloer vanaf €79,00 per /m² incl. btw

Parket met massieve toplaag van 6mm Royal is een eiken parket met zeer brede en lange vloerdelen. De massieve eiken toplaag is 6mm dik en wordt afgewerkt met hoogwaardige olie. Nadien wordt dit parket 5 dagen in de droogrekken geplaatst voor een uniek resultaat.

Prijsopgave