Lamett PVC vloeren

LAMETT PVC VLOEREN

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor in huis of op kantoor, dan zoek je de warme uitstraling van hout. PVC is de grondstof van Lamett PVC vloeren en heeft niet alleen de warmte en de structuur van hout, het gaat ook nog eens een leven lang mee.

Lamett PVC vloeren: een lust voor het oog

Deze bijzondere Lamett PVC vloeren zijn zowel te verlijmen als te klikken. Bij een zwevende vloer is er geen ondervloer nodig. Voor een sfeervolle uitstraling in jouw woonkamer, is Lamett PVC kopen een logische keuze. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom, want de vloeren zijn aangenaam om te zien en te ervaren!

Lamett Nature pvc vloeren

Nature pvc vloeren van Lamett vanaf  €30,50 /m² incl. btw

Dit is de nieuwe generatie vinylvloeren, namelijk vinyl planken met een kliksysteem. Net zoals laminaat kan dit gemakkelijk zelf geplaatst worden. Een extra voordeel is dat deze vloer geschikt is voor vochtige ruimtes dus ook voor keuken, badkamer, … .

Prijsopgave
Lamett Brussels pvc vloeren

Brussels pvc vloeren van Lamett vanaf  €30,00 /m² incl. btw

De Click Vinyl collectie Brussels is slechts 5 mm dik en geschikt voor installatie in vochtige ruimtes zoals keuken en badkamer. Door het kliksysteem is zwevende plaatsing mogelijk, er is geen ondervloer nodig.

Prijsopgave
Lamett Trento pvc vloeren

Trento pvc vloeren van Lamett vanaf €30,50 /m² incl. btw

Trento click vinyl heeft een gerookte look. Het rustiek effect wordt versterkt door de structuur die in het oppervlak werd aangebracht. Deze vinyl vloer is perfect indien je een waterbestendig alternatief zoekt voor laminaat. De installatie is bovendien zeer eenvoudig.

Prijsopgave
Lamett Cosmos pvc vloeren

Cosmos pvc vloeren van Lamett vanaf €31,50 /m² incl. btw

De vinyl tegels van de Cosmos collectie hebben een stijlvol stenen ontwerp. De vinyl tegels voelen aan als echte stenen tegels dankzij de synchrone oppervlaktestructuur. Deze vinyl collectie met kalksteen look is perfect om in vochtige ruimtes te installeren zoals keuken en badkamer. De duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud zijn de grootste voordelen van dit type vloer.

Prijsopgave
Lamett Firenze pvc vloeren

Firenze pvc vloeren van Lamett vanaf €31,50 /m² incl. btw

De Firenze collectie is te verlijmen vinyl en kan in elke ruimte van de woning geïnstalleerd worden, inclusief in veranda’s en ruimtes met langdurig direct zonlicht. Door de volle verlijming van de vinyl planken is er geen loopgeluid. Deze collectie heeft een extreem matte look en een warme uitstraling.

Prijsopgave
Vinylvloeren van uitstekende kwaliteit

Lamett PVC vloeren zijn vinylvloeren die veelbelovend zijn. Ze kunnen ook in vochtige ruimtes probleemloos worden gelegd. Het materiaal is namelijk vochtbestendig en daarom ook bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Onze specialisten staan jou graag te woord en kunnen je adviseren omtrent de aankoop van nieuwe Lamett PVC vloeren voor in huis of op kantoor. De vloeren gaan jarenlang mee en zijn daarom een aanwinst voor jouw interieur.

Lamett PVC kopen bij Cremers Vloeren

Heb je plannen om een vinyl vloer te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze vloeren zijn niet alleen een blikvanger in huis, maar brengen je bovendien veel woongenot. Je kunt altijd advies inwinnen bij onze specialisten als je vragen hebt over Lamett PVC kopen. Wil je de vloer ook door ons laten monteren? Vraag dan een offerte bij ons, of kom langs in onze showroom in Lommel. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden en voordelen die deze vloeren bieden!