Laminaat Badkamers

Waterbesteding laminaat in badkamer

laminaat in badkamer
Laminaat in badkamer

Als u ook in uw badkamer wilt genieten van een vloer met een natuurlijke uitstraling, dan kiest u voor een speciale laminaatvloer. Waterbestendig laminaat in uw badkamer ziet er namelijk niet alleen mooi uit, maar is ook uitermate goed bestand tegen vocht. Laminaat en badkamer zijn daarom een geweldige combinatie.

Laminaat in badkamer: nog onbekend

Laminaat is een zeer populaire vloersoort. Dat komt door het gemak waarmee een laminaatvloer gelegd kan worden, de warmte en natuurlijke uitstraling, de duurzaamheid van het materiaal en de relatief lage aankoopprijs. In de meeste huizen ligt laminaat door de gehele woning, met uitzondering van de vochtige ruimtes. In deze ruimtes liggen meestal nog tegels op de vloer, omdat veel mensen niet op de hoogte zijn van het bestaan van waterbestendig laminaat. En dat is jammer, want er zijn prachtige laminaatvloeren voor in de badkamer.

Vochtbestendig laminaat in badkamer

Laminaat in badkamer is net zo mooi, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken als laminaat in de woon- of slaapkamer en is daarnaast voorzien van een vochtwerend systeem. Veel laminaatvloeren voor in de badkamer zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming, zodat u nooit meer koude voeten krijgt als u uit bad komt of onder de douche vandaan stapt. Met een watervaste laminaatvloer in uw badkamer heeft u door uw hele woning de natuurlijke en warme uitstraling van laminaat.

laminaat in badkamer
Watervast laminaat van topmerken

Verschillende bekende vloerenproducenten maken speciaal watervast laminaat voor in de badkamer. Bij Cremers Vloeren kunt u bijvoorbeeld Quick-Step kiezen, voor de Ultra- en Impressive Ultra-serie, die voorzien zijn van een waterafstotende coating. De al ruim 30 jaar actieve laminaatfabrikant Lamett heeft zijn Colosseum-laminaatvloeren uitgerust met twee watervaste lagen. En Egger Vloeren maakt een uitgebreide collectie watervast laminaat. Uw laminaatspecialist van Cremers Vloeren kan u alles vertellen over de toepassingsmogelijkheden van waterbestendig laminaat van deze topmerken.