Laminaat Keuken

laminaat in keuken

Een laminaatvloer is geschikt voor alle ruimtes in huis. Ook in de keuken, waar de kans groter is dat de vloer vuil wordt, is laminaat een fantastische oplossing. Ten eerste heeft u een ruime keuze aan laminaatvloeren die bij perfect bij uw keukeninrichting passen. Ten tweede is laminaat eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u etensresten of vloeistoffen morst op uw keukenvloer. Cremers Vloeren heeft een groot assortiment aan laminaatvloeren voor in de keuken. Laat u vrijblijvend adviseren door onze experts in onze showroom.

Laminaat in Keuken
Krasvrije en vochtbestendige laminaat keuken vloer

Een keukenvloer moet vaak aan meer eisen voldoen dan een woonkamer- of slaapkamervloer. Zo wordt een keukenvloer doorgaans vaker vuil en vochtig doordat het risico groter is dat er etensresten en vloeistoffen gemorst worden. Een keuken heeft tevens meer te verduren door het constant aanschuiven van stoelen aan de eettafel. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laminaat keuken vloer met een krasvrije en vochtbestendige toplaag. Onze professionele medewerkers kunnen u goed adviseren over alle mogelijkheden van laminaat in de keuken.

Eenvoudig te onderhouden vloer in elke stijl

Een groot voordeel van laminaat in de keuken is dat u keuze heeft uit een groot aantal stijlen. Zo vindt u eenvoudig een keukenvloer die past bij uw keukenkasten, eettafel en andere stijlelementen. Denk hierbij aan een tegelmotief voor een landelijke keuken of een houtmotief voor een moderne keuken. Daarnaast is laminaat in de keuken eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. Het is vaak voldoende een stofzuiger met parketborstel te gebruiken voor kruimels en een vochtige dweil met een milde vloercleaner voor laminaatvloeren.

Showroom

Bent u op zoek naar een laminaatvloer voor in de keuken? Kom dan gerust langs in onze showroom om het assortiment aan laminaatvloeren voor in de keuken te bekijken.

Laminaat in Keuken