Laminaat kantoor

Laminaat voor Kantoor

In een kantoorruimte bepaalt de inrichting in hoge mate de uitstraling van uw onderneming en de werksfeer voor uw medewerkers. De vloer in uw kantoor is de basis van uw inrichting, en moet daarom dus voldoen aan hoge eisen op het gebied van duurzaamheid en uitstraling. Bij Cremers Vloeren in Lommel vindt u een enorme collectie laminaat voor het kantoor. Met laminaatcollecties van vijftien verschillende merken tegen zeer scherpe prijzen en met onze professionele services weet u zeker dat u hier de ideale laminaatvloer voor uw kantoor zult vinden.

Laminaat voor Kantoor
Perfect voor de kantooromgeving

Laminaat is voordelig, zeer slijtvast en eenvoudig te onderhouden. Daardoor is het de perfecte vloersoort voor ieder kantoor. Laminaat voor het kantoor is bij Cremers Vloeren verkrijgbaar in de meest uiteenlopende varianten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor laminaat dat geschikt is voor vochtige ruimtes, zodat dezelfde mooie vloer uw hele kantoor tot in de kleinste ruimtes siert. Of u kiest voor een laminaatvloer die geschikt is voor vloerverwarming, zodat u geen ontsierende radiatoren in uw modern ingerichte bedrijfsruimte hoeft op te hangen.

Meer dan tien verschillende merken in één shop

Is het merk van het laminaat voor u belangrijk of net niet? Bij Cremers Vloeren kunt u laminaat kopen van een vijftiental verschillende merken, en dankzij onze nauwe contacten met de fabrikanten doet u dit steeds aan de scherpste prijzen. Surf dus zeker verder op onze website en vergelijk de verschillende collecties. Elk merk laminaat heeft haar specifieke kenmerken die we kort voor u schetsen. Voor uw kantoor kunt u merken vergelijken op basis van kwaliteiten zoals gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, onderhoud, kliksysteem of temperament.

Altijd het juiste laminaat voor het kantoor

Met laminaat kunt u uw kantoorruimte iedere uitstraling geven die u maar wenst. Met ontelbare varianten in onder meer klassiek, modern, licht, en donker is er altijd een geschikte laminaatvloer voor uw kantoor. Bij Cremers Vloeren vindt u een uitgebreide collectie merklaminaat van gerenommeerde fabrikanten als Balterio, BerryAlloc, Egger, My Floor en Quick-Step. Met varianten die bijvoorbeeld niet van massief eikenhout te onderscheiden zijn, of met een prachtige natuurstenen uitstraling, maar ook die geweldig staan in kantoorruimtes met een industriële inrichting. Bezoek de showroom in Lommel om alle mogelijkheden met eigen ogen te zien. Voor welke soort en welk merk laminaat u ook kiest, u weet zeker dat u bij Cremers Vloeren zeer voordelig uit bent. Daarnaast helpen we met onze professionele advies- en legservice uw kantoor helemaal naar uw wensen in te richten.

Massieve houten vloer