Laminaat in winkel

winkel laminaat

Als trotse eigenaar van een winkel wilt u natuurlijk een vloer die uitstraalt waar u voor staat. Het liefst wilt u een beetje wegwijs worden in de mogelijkheden. Deze zijn onbeperkt als u de keuze maakt voor het laminaat in de winkel dat u kunt kopen bij Cremers Vloeren. Voor een stevige en egale vloer in uw winkel bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze showroom in Lommel voor een indruk en laat u adviseren door onze professionals en vakmensen.

Sterk laminaat voor in de winkel

Als u op zoek bent naar sterk laminaat, dan zit u bij ons helemaal goed. Wij weten als geen ander dat een stevige vloer belangrijk is voor een winkel. Bovendien is niet elke winkel hetzelfde en daarom bieden wij u een uitgebreid aanbod van laminaat voor in de winkel. Kies daarom voor laminaat dat past bij het concept van uw winkel. Welk houtmotief, washing of structuur u ook wenst, wij hebben altijd een passende oplossing voor uw wensen. Bij ons vindt u de mooiste laminaat vloeren die in winkels kunnen worden toegepast. De vloer kunt u zelf monteren of uitbesteden aan onze vakmensen.

Laminaat voor winkels
Laminaat voor winkels

Bovendien is het plaatsen van sterk laminaat een makkelijke klus, waarvoor geen al te grote verbouwingswerken of voorbereidingen nodig zijn. Het is niet nodig om een dekvloer (chape) te plaatsen, een goede bestaande ondervloer is al voldoende. Neemt u een handelspand over, dan is de vloerlaag over het algemeen in orde en kan u kort op de bal spelen met een nieuw laminaat. We bespreken graag met u de mogelijkheden hiervoor in onze showroom.

Bezoek onze showroom voor laminaat

Bij uw keuze voor laminaat in de winkel, wilt u vaak eerst zelf ervaren hoe het staat. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een bezoek te komen brengen aan onze showroom. U neemt namelijk niet genoegen met het goedkoopste laminaat, u wilt laminaat in de winkel dat intensief kan worden gebruikt. Kies daarom voor laminaat met een hoge AC-klasse. De toplaag is haast onverslijtbaar en daarom een aanrader voor in uw winkel. Laat ons u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor sterk laminaat in uw winkel of hotel.

Cremers Vloeren

In de showroom van Cremers Vloeren tonen we u graag concrete voorbeelden van laminaat in de winkel. Tot binnenkort!

PVC vloeren winkel
Laminaat Balterio Fortissimo Kilimanjaro Eik
Laminaat Balterio Fortissimo Kilimanjaro Eik 138

Prijs €32,95 26,00 /m² excl. btw

Balterio Fortissimo 137
Laminaat Balterio Fortissimo Frappuccino Eik 930

Prijs €32,95 26,00 /m² excl. btw

Laminaat Balterio Fortissimo Frappuccino Eik 930
Laminaat Balterio Fortissimo Frappuccino Eik 930

Prijs €32,95 26,00 /m² excl. btw