Massieve houtenvloeren

MASSIEF HOUTEN VLOER

Wens je een massief houten vloer in jouw huis en ben je op zoek naar een betrouwbare winkel waar je deze vloer kunt aanschaffen? Dan bent je bij Cremers Vloeren aan het juiste adres.

Massieve houten vloer
Een massief houten vloer voor in huis

Deze bijzondere vloer heeft een natuurlijke uitstraling en ziet er robuust of juist heel verfijnd uit. Dit is geheel afhankelijk van de breedte van de houten planken die je kiest. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment houten massieve planken die jouw interieur een bijzonder warme uitstraling geven. Voor elke wens en budget heeft Cremers Vloeren een passende oplossing.

De voordelen van een massief eiken vloer

De aankoop van een massief houten vloer is een aanrader als je waarde hecht aan sfeer, uitstraling en duurzaamheid. Bovendien heb je altijd de keuze uit een flink aantal houtsoorten. Het enige waar je bij jouw aanschaf rekening mee moet houden, is dat massief hout meer onderhevig is aan de werking in de omgeving dan bijvoorbeeld een gelijmde vloer. Vocht of grote temperatuurverschillen kunnen ervoor zorgen dat jouw vloer krimpt of juist uitzet.

Waarom je kiest voor een massief houten vloer van Cremers Vloeren

Het kopen van een vloer in onze winkel lever je altijd voordelen op. Van welke voordelen profiteer je als je een massief houten vloer bij ons koopt? Je kiest altijd voor een aantrekkelijk geprijsde vloer. De vloeren zijn te koop voor zowel bedrijven als particulieren. Je krijgt bovendien altijd advies door ervaren experts en onze vakmensen kunnen de vloer in slechts één dag bij jou in huis monteren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een massieve vloer in jouw huis of bedrijfspand? Schroom niet om contact met ons op te nemen of informatie in te winnen bij onze adviseurs.