Meister laminaat

MEISTER LAMINAAT

Meister laminaat vloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren en stijlen. Meister laminaat kopen doet u voordelig bij Cremers Vloeren. U kunt bij ons rekenen op een groot assortiment laminaat van topklasse.

Meister laminaat: klassiek of modern?

Houdt u van een rustieke en robuuste sfeer? Dan is een warme houten vloer van eiken- of walnotenlaminaat mogelijk iets voor u. U kiest dan een vloer uit het assortiment van de Meister Classic Collectie. Houdt u meer van een moderne werk- of woonomgeving? Laat u dan verrassen door de moderne Meister laminaat vloeren met de looks van metaal, zand of steen, in natuurlijke en eigentijdse tinten. Meister laminaat is een luxe vloer en bijzonder onderhoudsvriendelijk. U profiteert bij Cremers Vloeren van een chique vloer voor een scherpe prijs. Wij raden u aan om de vloeren te komen bekijken!

Meister Premium

Meister Premium Laminaat vanaf  €11,25 /m² incl. btw

Laminaatvloeren van MEISTER staan voor een authentiek uiterlijk, robuustheid en eenvoudig onderhoud. Daarvoor zorgen wij door een hoge kwaliteitsstandaard bij het verwerken en veel aandacht voor de stijl bij de designkeuze. Het actuele assortiment omvat houtdessins van inheemse houtsoorten zoals eik, spar of walnoot en oppervlakken die eruitzien als tegels, leisteen, zandsteen, of zelfs metal.

Prijsopgave
Meister Classic

Meister Classic Laminaat vanaf  €11,95 /m² incl. btw

Robuust, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en desondanks tijdloos – met dit laminaat vindt u de perfecte huisgenoot. En het beste: desgewenst gaat hij ook nog eens heel lang mee. U zult het zien: met hoogwaardig laminaat van MEISTER doet u alles goed.

Prijsopgave
Meister laminaat vloeren voor elk budget

Bent u juist op zoek naar een mooie nieuwe vloer en bent u fan van Meister laminaat? U maakt een perfecte keuze want dit laminaat legt gemakkelijk en is geschikt voor vloerverwarming. U bent voor Meister laminaat vloeren bij ons aan het juiste adres, want wij zijn expert in het leggen van laminaat vloeren in 1 dag en hebben voor u een ruime keuze in diktes en kleuren. Ons motto is: laminaat en parket voor elk budget!

Meister laminaat kopen bij Cremers Vloeren

Wij helpen u graag met Meister laminaat kopen. Let bij uw keuze voor een laminaatvloer van Meister op de kleuren van de wanden en de grote meubels in uw interieur. Het geheel moet matchen. Meister laminaat voor woon- of werkruimte koopt u het beste nadat u een bezoekje heeft gebracht aan onze showroom! U bent van harte welkom bij Cremers Vloeren. De koffie staat al voor u klaar!