Meister parket houten vloer

MEISTER PARKET

Op zoek naar een vloer die er prachtig uitziet en die van echt hout is gemaakt? Kom dan eens bij Cremers Vloeren het assortiment Meister parket bekijken. Meister is een Duits merk waar prachtig parket wordt vervaardigd. En dit is niet zomaar een bedrijf waar men kijkt wat de concurrentie allemaal doet. Deze vloerenmaker heeft namelijk ruim honderd patenten op het gebied van parket. Duidelijk teken dat we hier te maken hebben met een bedrijf dat weet waar het mee bezig is. Bovendien heeft het merk een passie voor parket!

Innovatief parket

Als je graag een mooie vloer wil (laten) leggen, dan is parket een goede keuze. Vloeren van echt hout ademen toch altijd een bijzondere sfeer uit, iets wat dit Duitse merk ook goed in de smiezen heeft. Meister snapt daarnaast ook dat mensen die een parketvloer in hun huis willen, meestal niet zitten te wachten op een van de nadelen van parket: het kan nog wel eens wat geluid maken als je er met schoenen overheen loopt. Een van de vele innovaties van Meister is dat dit bedrijf een speciale tussenlaag heeft ontwikkeld die geluiddempend werkt. Deze laag van houtvezels met een grote dichtheid zorgt er zo voor dat niemand het hoort als je heen en weer loopt door jouw huis. En dit is slechts een van de innovatieve manieren waarop men bij dit merk te werk gaat.

Meister Parket landhuisdeel

Meister Parket Landhuisdeel vanaf  €100,00 /m² incl. btw

De vloerencollecties van MEISTER verbinden technische knowhow met de traditionele uitstraling van oude landhuisdelen: De parketvloer PD 550 toont een XXL-formaat landhuisplank die bovendien UV-geolied gemakkelijk te reinigen is. Nog een parketvariant is de parketvloer PD 400 Cottage, die zich binnen enkele jaren heeft ontwikkeld tot de klassieker in het parketassortiment van Meister.

Prijsopgave
Meister Parket Strook

Meister Parket Parket Strook vanaf  €100,00 /m² incl. btw

De MEISTER-strokenparket-collecties met het legpatroon visgraat, zoals men dat kent van historische parketvloeren, laten het parket door de individualiteit van de speciaal geselecteerde fineeroppervlakken bijzonder goed tot hun recht komen. Parket van zijn beste kant.

Prijsopgave
Par-ky deluxe 06 fineerparket

Meister Parket Parket Classic vanaf €100,00 /m² incl. btw

Deze klassieke parketvloeren van verschillende lengtes en breedtes bieden alle mogelijkheden.
Van gelakt, uv geolied tot natuur geolied.

Prijsopgave
Meister parket kwadraat

Meister Parket Kwadraat vanaf €100,00 /m² incl. btw

De vierkant is net als de visgraat een van de klassieke technieken om parket te leggen. Wat vroeger slechts in een klein formaat werd gezet, wordt tegenwoordig nieuw en royaal geïnterpreteerd. Het ontwikkelt nu een geheel moderne vormtaal en bouwt vaardig een brug naar de historische variant.

Prijsopgave
Meister parket Lindura

Meister Parket Lindura vanaf €100,00 /m² incl. btw

Met Lindura® presenteert MEISTER nu weer een innovatie die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. De Wood-Powder-technologie verandert daarbij een normale houten vloer in een unieke houten hightech-vloer. Deze wereldprimeur combineert toplagen van echt hout met Wood-Powder.

Prijsopgave
Meister Parket landhuisdeel

Meister Parket Designvloer vanaf €100,00 /m² incl. btw

De authentiek ogende houtdessins van de nieuwe designvloeren DD 350 S zijn ontleend aan echt hout. Deze indruk wordt nog eens versterkt door de voelbare structuren. Dankzij hun hoogwaardige Puretec-finish zijn MEISTER designvloeren zeer robuust. Design vloerbedekkingen leveren de ideale voorwaarden voor vormgeving van vloeren in particuliere en commerciële ruimtes bij normale belasting.

Prijsopgave
De scherpste Meister parket prijzen

Je bent nieuwsgierig en wil dat mooie parket van Meister wel eens in het echt komen bewonderen? Dan bent je altijd welkom om eens bij ons langs te komen en het parket met eigen ogen te komen aanschouwen. Je zult dan niet alleen zien dat de Meister parket prijzen zeer vriendelijk zijn, maar ook dat deze vloer zijn goede naam absoluut waard is!