Meister PVC vloeren

MEISTER PVC VLOEREN

Met Meister PVC vloeren haal je kwaliteit in huis. De verschillende houtsoorten zijn niet alleen levensecht om te zien maar ook om te voelen. Je voelt de structuur van de houtnerven. En wil je iets heel anders? Dat kan ook, want Meister PVC vloeren zijn zelfs leverbaar met een moderne industriële betonlook of met een strakke metaal- of steenprint. Wil je een Meister PVC vloer kopen, kom dan kijken in de showroom van Cremers Vloeren. Wij adviseren je graag bij jouw keuze.

Kwaliteit en langdurig plezier

Met een Meister PVC vloer haal je degelijke kwaliteit uit Duitsland in huis. Dat staat garant voor jarenlang woonplezier, ook bij intensief gebruik. Want Meister PVC vloeren zijn afgewerkt met een Puretec-finish. Dat betekent dat de vloer sterk en slijtvast is. In onze showroom kunnen we je laten zien en voelen wat voor verschil dat maakt.

Meister Designvloer

Designvloer van Meister vanaf  €31,00 /m² incl. btw

De authentiek ogende houtdessins van de nieuwe designvloeren DD 350 S zijn ontleend aan echt hout. Deze indruk wordt nog eens versterkt door de voelbare structuren. Dankzij hun hoogwaardige Puretec-finish zijn MEISTER designvloeren zeer robuust. Design vloerbedekkingen leveren de ideale voorwaarden voor vormgeving van vloeren in particuliere en commerciële ruimtes bij normale belasting. (100% pvc vrij)

Prijsopgave
Meister Naduravloer

Naduravloer van Meister vanaf  €31,00 /m² incl. btw

De innovatieve combinatie van hoogwaardige materialen zorgt voor extreme slijtbestendigheid en zo voor een lange levensduur van de vloeren. De kleur vormgevingen van leisteen wit tot Carya betongrijs onderstrepen de tijdloze werking van de oppervlakken. Zo zijn naduravloeren aan te bevelen als betrouwbare basis, ook op sterk belaste vlakken

Prijsopgave
Passend in elke omgeving

De nieuwe Meister designvloeren zijn bijzonder geschikt voor jouw woonruimte. Sterk en gemakkelijk te onderhouden. Met een mooie, warme uitstraling of met een strakke, moderne look passen de vloeren in elk interieur. Je kan bijvoorbeeld in jouw badkamer op blote voeten over een niet van echt te onderscheiden stenen vloer lopen en toch geen koude voeten krijgen. PVC vloeren zijn eigentijds en comfortabel, waterbestendig en praktisch in gebruik. Ook als je er een keer iets hards op laat vallen, blijft de vloer mooi. Er komt niet snel een barstje of krasje in, want PVC is een oersterk en robuust materiaal.

Materiaal van topkwaliteit

Meister levert ook PVC vloeren die geschikt zijn voor intensief gebruik zoals in winkels, kantoren en hotels. Er zijn verschillende series zoals Silent Touch, Nadura en Concreta Optica, allemaal van topkwaliteit. Komt je Meister PVC kopen, dan leggen de adviseurs van Cremers Vloeren je graag de verschillen uit. Tot binnenkort in onze showroom!