Moduleo PVC vloeren

MODULEO PVC VLOEREN

Moduleo PVC vloeren bewijzen zich keer op keer. Zowel in commerciële ruimtes met veel passage als thuis in jouw woning. Ze vormen de ideale oplossing als je op zoek bent naar een mooie vloer die jarenlang in topconditie blijft. Dankzij een ruime waaier aan dessins en afwerkingen kies je een vloer die perfect bij jouw levensstijl past.

Passie voor producten

Of we het nu hebben over de realistische dessins, natuurlijke V-groeven, de extreem beschermende toplaag of de 15 jaar garantie, Moduleo ademt passie voor hun producten. Met aandacht worden de meest uiteenlopende PVC vloeren gecreëerd die zowel in eigentijdse als in klassieke interieurs uitstekend tot in hun recht komen.

Moduleo PVC select

Moduleo PVC select €29,95 /m² incl. btw

Het Select-assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, die je toelaten om jouw unieke ruimte te creëren. De Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag.

Prijsopgave
Moduleo PVC transform

Moduleo PVC transform €36,95 /m² incl. btw

Transform is voorzien van een dikke slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimtes of in de vaakst gebruikte ruimtes in de woning. Deze vloeren zijn ook een goede keuze voor projecttoepassingen. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat de Transform-vloeren een uitstekende vlekbestendigheid bieden.

Prijsopgave
Moduleo PVC impress

Moduleo PVC impress €42,95 /m² incl. btw

Impress is een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur. De naam vertelt meteen waar de collectie voor staat: een impressionante reliëfdruk geeft de vloer een natuurgetrouw gevoel en uitzicht.

Prijsopgave
Moduleo PVC moods

Moduleo PVC moods €54,95 /m² incl. btw

Een creatieve revolutie in luxe vinylvloeren
Moduleo® Moods, een creatieve studio waar 10 creatieve en unieke formaten te combineren zijn met een selectie van steen- en houttexturen uit het assortimenten Transform en Impress. Je creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die je van Moduleo® gewend bent.

Prijsopgave
Ruime keuze

Kiezen wordt moeilijk, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Vanzelfsprekend zijn er steen- en houtdessins (met of zonder reliëfdruk), maar ook de grootte van de PVC tegels en patronen kunnen aangepast worden aan jouw wensen. Combineer verschillende dessins en creëer jouw persoonlijke thuis. Onze medewerkers tonen je graag het brede assortiment met persoonlijk advies in onze showroom.

Een groen verhaal

Moduleo PVC vloeren worden geproduceerd met grote zorg voor het milieu. Dit engagement levert prachtige en eerlijke vloeren op: Moduleo vloeren bevatten tot 50% gerecycleerd materiaal en 40% van de vereiste energie is afkomstig van windturbines. Bovendien worden de vloeren in België geproduceerd waardoor het productieproces volstaat aan de strenge Europese normen en je ook minder transportkosten betaalt.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Moduleo PVC vloeren bieden ook heel wat praktische voordelen en zijn ontworpen om eenvoudig te plaatsen en heel lang mee te gaan. Zo zijn de vloeren waterbestendig, slipvrij en onderhoudsvriendelijk. Dankzij de dikke slijtlaag kan je volop genieten van een mooi interieur zonder voorzichtig te hoeven zijn.

Wilt je Moduleo PVC kopen? Kies voor kwaliteit en geniet van onze scherpe prijzen en installatieservice.