My Floor laminaat

MY FLOOR LAMINAAT

Perfect laminaat vinden dat goed bij uw stijl past. Dat is natuurlijk belangrijk als u op zoek bent naar nieuw laminaat. My Floor laminaat is laminaat dat diverse stijlen in huis of kantoor mogelijk maakt. Zo is er de mogelijkheid voor een zakelijke of elegante uitstraling, maar het is ook een optie om een gezellige variant aan te schaffen. Maakt u de keuze voor My Floor laminaat? Dan kiest u te allen tijde voor robuust en degelijk laminaat.

My Floor kopen = stevig laminaat

Stevigheid is kenmerkend voor My Floor laminaat. Het is dan ook laminaat dat goed van pas komt als u kleine kinderen in huis heeft rondlopen. Dit laminaat kan wel tegen een stootje. Bovendien is de kwaliteit van dit laminaat ook terug te vinden in de details. U kunt er uitstekend een naadloze vloer mee leggen. Wilt u weten welke variant het beste aansluit op de gewenste stijl en uitstraling in uw huis? Kom eens een kijkje nemen in onze collectie en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in huis.

My Floor laminaat Lodge

My Floor laminaat Lodge vanaf  €11,25 /m² incl. btw

De Lodge Collection brengt een frisse wind in uw huis. Lodge zal uw hart veroveren met zijn unieke reeks van soorten laminaat.

Prijsopgave
My Floor laminaat Cottage

My Floor laminaat Cottage vanaf  €11,95 /m² incl. btw

De Cottage Collection straalt warmte en gezelligheid van een massief houten vloer uit. Een authentieke structuur , een reliëf en een mooie matte glans aan de oppervlakte.

Prijsopgave
My Floor laminaat Chalet

My Floor laminaat Chalet vanaf €16,25 /m² incl. btw

De Chalet Collection heeft een robuuste uitstraling van hout en is sterk genoeg voor de outdoor leven.

Prijsopgave
My Floor laminaat Villa

My Floor laminaat Villa vanaf €16,50 /m² incl. btw

De Villa Collection heeft de elegante uitstraling van echt hout en niet aflatende in kwaliteit. Deze serie is een van de paradepaardjes in ons huidige aanbod. Ongeacht of je gewoon van deze exclusiviteit wilt genieten of op zoek bent naar een stijlvolle all-rounder voor uw bedrijfspand.

Prijsopgave
My Floor laminaat Residence

My Floor laminaat Residence vanaf €15,25 /m² incl. btw

Residence combineert stedelijke elegantie en de nonchalante uitstraling van een loft appartement. De extra lange panelen en authentieke uitstraling van fijn natuurlijk hout zijn bijzonder mooi . Deze uitstekende , hoge kwaliteit vloer zal zelfs de ruwste behandeling te weerstaan.

Prijsopgave
Profiteer van onze voordelen

My Floor kopen bij Cremers Vloeren levert u altijd voordelen op. Zo profiteert u niet alleen van een uitgebreide collectie van My Floor laminaat, maar geniet u bovendien van een aantrekkelijke prijs. De toplaag van dit laminaat is krasvrij en onverslijtbaar. Daarnaast geeft de fabrikant 30 jaar garantie op uw aankoop. Bovendien is het laminaat op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod van My Floor? Kom gerust langs in de winkel van Cremers Vloeren en laat vrijblijvend een offerte opmaken voor een nieuwe vloer in huis of uw bedrijfspand. Juist ook voor advies bent u bij ons aan het goede adres. De koffie staat altijd voor u klaar!

Dertig jaar garantie

De toplaag van My Floor laminaat is krasvrij en onverslijtbaar en de fabrikant zorgt voor dertig jaar garantie. Het laminaat is antistatisch en voldoet aan de EPD (Environmental Product Declaration) normen, waarbij dus ook het milieu centraal staat. My Floor kopen? Kom zeker langs in de showroom van Cremers Vloeren. We zorgen voor advies én een scherpe offerte.