PVC vloeren ondervloeren

PVC ONDERVLOEREN

Als je besluit om een nieuwe vloer te leggen, dan kies je veelal ook voor een ondervloer. Je heeft daarin de keuze uit verschillende ondervloeren, met elk hun unieke eigenschappen.

PVC ondervloer voor diverse doeleinden

Toch wordt bijna elke ondervloer geassocieerd met het tegengaan van vocht, met geluidsisolatie en vloerisolatie. Voor de mooiste PVC ondervloeren van hoogwaardige kwaliteit, ben je bij Cremers Vloeren aan het juiste adres. Je heeft de keuze uit een ruime collectie ondervloeren voor bijvoorbeeld jouw nieuwbouwwoning of appartement.

Welke ondervloer kiezen?

Welke ondervloer je nodig hebt, is een beetje afhankelijk van het doel en het type woning waarin je woont. PVC ondervloeren voor appartementen hebben bijvoorbeeld als doel dat ze geluid dempen en wellicht zorgen voor wat extra thermische isolatie. Andere PVC ondervloeren zijn juist weer uitstekend geschikt als je een vloerverwarming hebt. Het prettige aan alle ondervloeren is dat ze gemakkelijk kunnen worden uitgerold. Het materiaal kan netjes op maat worden geknipt waarna je de PVC vloer zelf naadloos in elkaar klikt dankzij het handige kliksysteem. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Onze adviseurs geven je graag een demonstratie in de winkel. Eens langskomen kost je niets!

Mooi afgewerkte en functionele vloeren

Wil je een afgewerkte, functionele en warme vloer in huis? Dan mogen de PVC ondervloeren van Cremers Vloeren natuurlijk niet ontbreken in jouw woning. Ze zorgen voor extra warmte en gezelligheid en houden vocht zoveel mogelijk buiten de deur. Naast jouw keuze voor een PVC vloer, is het belangrijk ook plinten aan te schaffen. Deze zorgen namelijk voor een perfect eindresultaat. Kortom, kom gerust eens langs in onze winkel in Lommel en laat je inspireren door ons veelzijdige aanbod van ondervloeren voor jouw woning. Je profiteert altijd van een uitgebreide collectie en aantrekkelijke prijzen in onze showroom.

Mooi afgewerkt en functioneel

Niet alleen de vloer bepaalt de uiteindelijke uitstraling van jouw vloer. Vele soorten en maten plinten geven jouw vloer een passende afwerking. De plint maakt de vloer niet alleen af, maar beschermd tevens de muren in jouw ruimte tegen beschadigingen die op kunnen lopen met het onderhouden van jouw vloer.