Ondervloeren voor laminaat

Ondervloeren voor laminaat

Een laminaatvloer is een uitstekende keuze voor je woonhuis, appartement of commerciële ruimte. Laminaatvloeren zijn namelijk verkrijgbaar in bijna oneindig veel uitvoeringen zodat je altijd een vloer vindt die bij je ruimte past. Daarnaast is laminaat eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor jouw laminaatvloer is het van belang om de juiste ondervloer te kiezen. Ondervloeren voor laminaat zorgen namelijk voor geluidsdemping, isolatie en houden vocht tegen. Daarnaast egaliseren ondervloeren voor laminaat de ondergrond zodat de laminaatvloer vlak en perfect in de ruimte kan worden geplaatst. Bij Cremers Vloeren kan je laminaat ondervloeren kopen voor alle soorten ondergrond.

Isolerende en vochtwerende ondervloeren voor laminaat

Het isoleren van jouw vloer heeft meerdere functies. Zo draagt een ondervloer op de eerste plaats bij aan een energiezuinig huishouden doordat de warmte in huis niet onnodig verdwijnt via de vloer. Daarnaast is het, met name in appartementen, van belang dat de ondervloer geluiddempend is. Het is zelfs wettelijk verplicht om ervoor te zorgen dat jouw vloer geluiden in huis voldoende reduceert om overlast te voorkomen. Bij oudere woningen is het tevens wenselijk dat ondervloeren voor laminaat vochtwerend zijn. Vocht krijgt zo geen kans om zich te verspreiden onder de vloer en voorkomt schimmelvorming.

Ondervloeren combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming is een uitstekende oplossing om jouw huis op een efficiënte manier te verwarmen. Mocht je laminaat en vloerverwarming willen combineren, dan heeft dat gevolgen voor de voor de keuze van jouw ondervloer. Een ondervloer voor vloerverwarming beschikt over open cellen en heeft een lage warmteweerstand. Juist in bijzondere gevallen kunnen de experts van Cremers Vloeren je feilloos adviseren over de perfecte ondervloer voor onder jouw laminaatvloer.

Ondervloeren tegen scherpe prijzen

Bij Cremers Vloeren vind je deskundig advies over de juiste ondervloer voor iedere vloer. In onze showroom vind je bovendien een uitgebreid assortiment aan ondervloeren voor houten vloeren, maar kan je ook zeker terecht voor een ondervloer voor parket, laminaat of PVC. Kom langs in onze showroom om er zeker van te zijn dat je de juiste ondervloer kiest.