Ondervloeren

ONDERVLOEREN

Het is zover, je hebt de vloer van jouw dromen gevonden. Nog even en je kan thuis genieten van een prachtige nieuwe vloerbedekking. Om zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten van jouw nieuwe vloer, is het belangrijk om de juiste ondervloer te kiezen. Niet alle ondervloeren voor houten vloeren zijn bijvoorbeeld geschikt voor parket- of laminaatvloeren, en omgekeerd. Kom daarom langs bij Cremers Vloeren. Daar krijg je deskundig advies over de juiste ondervloer voor parket, laminaat en alle andere vloersoorten.

Waarom een ondervloer gebruiken?

Ondervloeren voor houten vloeren, parket en andere vloersoorten hebben verschillende functies. In de eerste plaats beschermen ze jouw kostbare vloer tegen vocht van onderaf. Ook heeft een ondervloer een egaliserende functie: indien je geen ondervloer zou gebruiken, dan kan je vloer door oneffenheden van de ondergrond beschadigd raken. Daarnaast gaat van een ondervloer een isolerende werking uit: geluid wordt gedempt en warmteverlies wordt voorkomen. Een ondervloer zorgt dus voor meer wooncomfort en een betere bescherming van jouw vloer.

Ondervloeren appartement
Ondervloeren houten vloeren
De juiste ondervloer kiezen

Niet alle ondervloeren zijn voor alle doeleinden geschikt. Onder een houten vloer met vloerverwarming is bijvoorbeeld een andere ondervloer nodig dan bij een vloer van PVC in een wat vochtigere omgeving. In een appartement of flatgebouw zal je een ondervloer met meer geluiddempende kwaliteit nodig hebben dan in een benedenwoning of vrijstaand huis. En op een betonvloer heb je weer een andere ondervloer nodig dan op een houten onderlaag. De keuze voor de juiste ondervloer is dus een echt specialisme.

Deskundig advies en groot assortiment

Bij Cremers Vloeren vindt je deskundig advies over de juiste ondervloer voor iedere vloer. In onze showroom vindt je bovendien een uitgebreid assortiment aan ondervloeren voor houten vloeren, maar kan je ook zeker terecht voor een ondervloer voor parket, laminaat of PVC. Kom langs in onze showroom om er zeker van te zijn dat je de juiste ondervloer kiest.