Parador laminaat

PARADOR LAMINAAT VLOEREN

U kiest natuurlijk niet zomaar voor laminaat als vloerbedekking. Daar heeft u natuurlijk belangrijke redenen voor. Authentieke en natuurlijke materialen zijn veelal doorslaggevend bij de keuze voor laminaat. Parador laminaat levert hier een belangrijke bijdrage aan. Het brengt niet alleen de sfeer van eiken- en walnotenhout met zich mee, maar het is ook verkrijgbaar in diverse trendy designs. Voor Parador laminaat tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij Cremers Vloeren aan het juiste adres.

Authentiek en duurzaam laminaat voor in huis

Wat is er nu mooier dan laminaat, dat haast onverslijtbaar is? Dat is typisch kenmerkend voor Parador laminaat. Het is duurzaam laminaat. Bovendien is deze soort laminaat verkrijgbaar in zowel klassieke als moderne tinten en beschikt het over prachtige lijnmotieven. Als u besluit om Parador laminaat te kopen, dan kiest u tevens voor ontwerpers die rekening houden met het milieu. Duurzame productieprocessen zijn voor de ontwerpers van groot belang en dit laminaat is daarom een slimme keuze. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk advies inwinnen bij onze adviseurs.

Parador Basic

Basic Laminaat vanaf  €10,29 /m² incl. btw

Het Basic “instap-assortiment” biedt aantrekkelijke laminaatvloeren voor de prijsbewuste koper, die door stijl en doelmatigheid overtuigen.

Prijsopgave
Parador Classic

Classic Laminaat vanaf  €14,79 /m² incl. btw

Niveau en elegantie weerspiegelen zich in de Classic lijn, vloeren waaraan hoge eisen gesteld kunnen worden.

Prijsopgave
Parador Trendtime

Trendtime Laminaat vanaf €20,60 /m² incl. btw

Het breed uiteenlopende assortiment in het topsegment biedt een groot aantal formaten en designs op het hoogste niveau, gecombineerd met een modern design.

Prijsopgave
Parador Eco balance

Ecobalance Laminaat vanaf €12,75 /m² incl. btw

Eco Balance brengt ecologie en stijl in een perfect evenwicht en houdt rekening met onze groeiende verantwoordelijkheid voor het milieu.

Prijsopgave
Parador Edition 1

Edition 1 Laminaat vanaf €38,49 /m² incl. btw

Ontworpen door bekende designers, biedt het Edition assortiment een exclusieve keuze aan laminaatdecoren – voor individualiteit op het hoogste niveau.

Prijsopgave
Parador Floorfield 1

Floorfield 1 Laminaat vanaf €28,49 /m² incl. btw

De Floor Fields Design Edition is waardering van natuurlijke vormen en structuren. Een hommage aan designklassiekers, gepaard met onverwacht nieuwe vloerperspectieven.

Prijsopgave
De voordelen van Parador laminaat kopen bij Cremers Vloeren

Parador laminaat kopen en laten leggen door professionals? Dit kan als u kiest voor de producten en dienstverlening van Cremers Vloeren. Wij tonen u graag verschillende voorbeelden van dit unieke soort laminaat. Daarom nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. U kunt dan met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn voor in huis. Wij bieden u een uitgebreide collectie van stijlen, designs en motieven. U profiteert altijd van onze scherpe prijzen. Laat ons u daarom helpen bij het maken van een goede keuze voor een nieuwe en duurzame vloer. Cremers Vloeren ziet u graag verschijnen in onze showroom en winkel in Lommel.