PVC vloeren plinten

PLINTEN

Plinten voor PVC vloeren

PVC vloeren worden steeds populairder en dat is niet voor niets zo. Het zijn mooie vloeren die een hoop voordelen met zich mee brengen. Zo zijn het duurzame-, milieuvriendelijke vloeren die eenvoudig te onderhouden en schoon te maken zijn. De PVC vloeren zijn er in allerlei kleuren en patronen. Je kunt dus de PVC vloer kiezen die het best bij jouw huis past. Vroeger werden de PVC vloeren voornamelijk gebruikt voor bedrijven, maar tegenwoordig zijn ze steeds vaker in huis te vinden. De vloeren kunnen op laminaat lijken maar ook op tegels, natuursteen of zelfs marmer.

Afwerking van PVC vloeren

In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat, worden PVC vloeren direct verlijmd met de ondervloer. Dit heeft als resultaat dat er veel minder geluid doorheen komt. Er zijn diverse manieren om de afwerking van PVC vloeren te doen. Net als laminaat is er ook een kliksysteem, wat er voor zorgt dat het heel makkelijk gelegd kan worden. Dit kan onder andere op een houten vloer maar zeker ook op een cementvloer. PVC vloeren kunnen tevens goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Daarnaast zijn de vloeren vochtbestendig, zodat het ook de ideale vloer is voor in de badkamer.

Plinten voor PVC vloeren

Plinten voor PVC vloeren zijn even belangrijk als plinten voor andere vloeren. Het plaatsen van plinten voor PVC vloeren hoort dan ook bij de juiste afwerking van PVC vloeren. Net als met laminaat of vinyl krijg je zo het mooiste resultaat. Omdat er zoveel verschillende soorten PVC vloeren zijn, zijn er dus ook diverse plinten waar je uit kunt kiezen. Van plakplinten tot kliksystemen en rails, het aanbod is heel breed. Wij van Cremers Vloeren nodigen je graag uit in onze showroom. Hier staan wij klaar om je advies te geven over de beste afwerking van jouw PVC vloeren en de plinten die hier het best bij passen.

Mooi afgewerkt en functioneel

Niet alleen de vloer bepaalt de uiteindelijke uitstraling van jouw vloer. Vele soorten en maten plinten geven jouw vloer een passende afwerking. De plint maakt de vloer niet alleen af, maar beschermd tevens de muren in jouw ruimte tegen beschadigingen die op kunnen lopen met het onderhouden van jouw vloer.