laminaat plinten

Plinten voor laminaat

Heeft u recent een mooie vloer gekocht en gelegd? Dan mogen voor een mooi eindresultaat de plinten natuurlijk niet ontbreken. U wenst namelijk een vloer die tot in de puntjes is afgewerkt. Het is prettig om te weten dat plinten leggen voor laminaat helemaal niet zo moeilijk is. Met een beetje ervaring of wat uitleg komt u er best uit. Wilt u laminaat plinten kopen bij een betrouwbaar bedrijf? Kiest u dan voor de ervaring van Cremers Vloeren.

Plinten voor laminaat: welke plinten kiest u?

Plinten zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. MDF is een veel voorkomende plint en is gemaakt van gerecycled hout. Afdeklijsten geven uw vloer en muren een nette en afgewerkte uitstraling. Zijn de standaard bouwplinten niet te verwijderen? Het is ook een optie om renovatie laminaat plinten te kopen. Deze zijn eenvoudig over de oude plinten heen te monteren.

MDF plinten

MDF staat voor Medium Density Fiberboard. Het zijn gedroogde houtvezels die met een lijm worden samengeperst tot panelen in verschillende maten. De meeste MDF platen worden gemaakt van gerecycled hout en afvalhout.

Afdeklijsten

Bij Cremers Vloeren hebben wij verschillende soorten afdeklijsten in het assortiment. In de showroom kunt u verschillende voorbeelden bekijken.

Renovatieplinten

Indien de oude standaard bouwplinten niet te verwijderen zijn in verband met stucwerk of behang, dan kunt u de MDF renovatieplint gebruiken. Deze zijn over de oude plint heen te monteren en zorgen voor een geheel vernieuwd aanzicht.

Systeemplinten

Systeemplint verkopen wij veel aan onze klanten. De systeemplint wordt ook wel genoemd fineerplint, omdat hij van houtfineer is gemaakt. Soms wordt het ook wel genoemd: holle plint en overkap.

De perfecte afwerking voor uw vloeren

Systeemplinten worden ook wel holle plinten met een overkapping genoemd. Het is een soort plint die veel wordt verkocht in onze winkel in Lommel. Benieuwd naar welke plinten het beste passen bij uw vloer? Win advies in bij onze medewerkers en ontdek ons gevarieerde aanbod van plinten.

Laminaat plinten kopen bij Cremers Vloeren

Heeft u plinten voor laminaat nodig? Neem dan gerust een kijkje bij onze uitgebreide collectie laminaat plinten. Er zit ongetwijfeld iets voor u tussen. Ziet u het niet zitten om zelf te klussen? U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze klus te laten klaren door onze vakmensen. Bovendien levert een bestelling van plinten in onze winkel u altijd voordelen op. U profiteert altijd van onze scherpe prijzen en snelle levering. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een professioneel en vakkundig advies van onze medewerkers.