Profielen vloeren

PROFIELEN PVC VLOEREN

Wat is er mooier dan een nieuwe PVC vloer in huis? Bij het monteren van een nieuwe PVC vloer, is het belangrijk dat ook de overgangen netjes in elkaar overlopen. Iets dat niet netjes is afwerkt, ziet er gewoonweg niet mooi uit.

Welke profielen zijn er?

Profielen voor PVC vloeren kopen, is dan ook een slimme oplossing. Materiaal kan altijd een beetje uitzetten en profielen voor PVC kopen, zorgt ervoor dat bijvoorbeeld planken en tegels netjes in elkaar overlopen. Profielen voor PVC kopen doet je natuurlijk bij Cremers Vloeren.

Profielen voor PVC vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Met een dilitatieprofiel kan je bijvoorbeeld een hoogteverschil wegwerken. Eigenlijk werkt dit een beetje hetzelfde als een overgangsprofiel. Natuurlijk kan je de profielen ook gebruiken voor bijvoorbeeld deurposten. Een hoekprofiel is onder andere geschikt om verschil in hoogte weg te werken. Een trapneusprofiel kan je juist weer goed gebruiken voor trappen in huis. Profielen voor PVC vloeren koop je natuurlijk bij Cremers Vloeren. Wij bieden je een uitgebreid assortiment aan profielen waaruit je een keuze kunt maken.

Dililatieprofiel

Een dilitatieprofiel is hetzelfde als een overgangsprofiel. Plaatst je bijvoorbeeld een PVC vloer op een bestaande tegelvloer, maar behoud je in een andere ruimte deze tegelvloer, dan heb je een hoogteverschil. Dit kan je wegwerken met een dilitatieprofiel of overgangsprofiel.

Overgangsprofielen

De profielen voor PVC vloeren zijn uiteraard steeds verkrijgbaar in hetzelfde materiaal als het type PVC. Je kunt anderzijds ook net voor een profiel kiezen dat er helemaal anders uitziet dan jouw vloer maar dat dan bijvoorbeeld wel perfect aansluit bij de kleur van het deurkader. Plaats je het profiel precies in het deurkader, dan lijkt het alsof het hier deel van uitmaakt en heeft het nog een esthetische meerwaarde ook. Bij Cremers Vloeren tonen we graag hoe je deze profielen kunt plaatsen.

Hoekprofielen en trapneusprofielen

Als het hoogteverschil groter wordt dan één centimeter, zal een hoekprofiel een betere keuze zijn dan een overgangsprofiel. Wens je een trap perfect af te werken, dan kan je best een trapneusprofiel gebruiken. Dit zorgt voor dé perfecte afwerking vanuit alle hoeken gezien. Wil je profielen voor PVC kopen? Bezoek zeker eens onze showroom. Bij Cremers Vloeren zijn we gepassioneerd door afgewerkte interieurs.

Profielen voor PVC kopen bij Cremers Vloeren

Wens je een mooie en afgewerkte PVC vloer in huis? Dan ben je bij Cremers Vloeren zeker aan het goede adres. Zowel de PVC vloeren als de profielen en plinten dragen bij aan een afgewerkte vloer. Voordat je een keuze maakt uit ons uitgebreide assortiment, raden wij je aan een bezoek te brengen aan onze showroom in Lommel. Je krijgt dan direct een indruk van de mogelijkheden. Laat ons je helpen bij het maken van een goede keuze. Wij staan altijd met veel plezier voor je klaar als het gaat om profielen voor PVC vloeren kopen. Een offerte opvragen bij onze medewerkers kan natuurlijk ook.