Profielen voor laminaat

Profielen voor laminaat

Diverse profielen voor laminaat

Een laminaatvloer is een mooie oplossing voor vrijwel elke ruimte in uw huis of commerciële ruimte. Het komt echter voor dat de platen niet overal naadloos op elkaar aansluiten of dat de overgang naar een ander vertrek netjes afgewerkt moet worden. In deze gevallen kunt u gebruik maken van profielen voor laminaat voor een strakke afwerking van uw vloer. Bij Cremers Vloeren kunt u laminaat profielen kopen om naden of overgangen af te werken. Laat u vrijblijvend adviseren door onze deskundige medewerkers op het gebied van profielen voor laminaat.

Stijlvolle afwerking met profielen voor laminaat

Dilitatieprofielen verbloemen niet alleen oneffenheden zoals naden en randen, ze geven uw laminaatvloer een extra strakke uitstraling. Wanneer u slechts een naad tussen twee planken wilt wegwerken, dan kiest u voor een profiel met dezelfde oppervlaktestructuur als het laminaat. Op deze manier is het profiel nagenoeg onzichtbaar in de ruimte. Daarnaast kunt u ook voor kiezen om een overgang naar een ander vertrek juist te accentueren met een contrasterend profiel van kunststof of aluminium.

Hoekprofielen voor hoogteverschillen

Wanneer uw laminaatvloer bijvoorbeeld aansluit op een stenen vloer of een vloer met tapijt dat meer dan een centimeter lager ligt, dan zijn hoekprofielen de beste oplossing. Een hoekprofiel van kunststof of aluminium zorgt voor een geleidelijke overgang die het hoogteverschil overbrugt. Naast het feit dat de rand van het laminaat niet meer zichtbaar is, voorkomt het hoekprofiel gevaarlijke situaties die ontstaan door een hoge rand tussen het laminaat en de andere vloer. Een trapneusprofiel zorgt voor een perfecte overgang voor uw laminaat op de trap.

Cremers Vloeren

Wilt u graag laminaat profielen kopen om uw laminaatvloer zo strak en veilig mogelijk te leggen? Bij Cremers Vloeren vindt u alle typen profielen voor laminaat voor de afwerking van uw vloer. Kom gerust langs in de showroom voor advies of om het assortiment te bekijken.

Mooi afgewerkt en functioneel

Interesse in laminaat profielen kopen? Bezoek dan zeker onze showroom. Wij van Cremers Vloeren staan steeds paraat met tips en tricks voor het plaatsen van profielen.