Profielen vloeren

PROFIELEN

Een mooi afgewerkte vloer is wel zo prettig als je een vloer aanschaft en monteert. Daarom dien je bij het monteren van een vloer met een aantal aspecten rekening te houden. Zo dient een nieuwe vloer perfect aan te sluiten op andere vloeren in huis en moet ook de afwerking er netjes uitzien. Het gebruik van de juiste profielen hierbij kan helpen. Profielen voor houten vloeren kan je aanschaffen bij Cremers Vloeren. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment van profielen voor jouw nieuw gekochte houten vloer.

De verschillende functies van profielen voor parket

Er zijn diverse profielen verkrijgbaar met elk hun eigen functie. Een dilatatieprofiel zorgt er bijvoorbeeld voor dat verschillende vloeren mooi in elkaar overlopen. Hoek- en eindprofielen zorgen er juist voor dat trappen netjes worden afgewerkt. Overgangsprofielen zijn ideale profielen voor parket. Met zulke profielen kunnen verschillende diktes van vloeren worden opvangen. Als je houten vloeren tot in de puntjes wilt afwerken, dan kan je met onze profielen voor houten vloeren uitstekend uit de voeten. Neem daarom gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment van profielen voor houten vloeren.

Profielen bestellen bij Cremers Vloeren

Bij de aanschaf van profielen is het wel zo prettig als je van advies en enkele nuttige tips wordt voorzien. Er zitten namelijk verschillen tussen verlijmde of zwevende vloeren en misschien heb je ook wel vloerverwarming onder jouw houten vloer. Je wilt tenslotte een vloer met een mooi eindresultaat. Je kan daarom altijd een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Wij voorzien je graag van tips en adviezen voor de aanschaf en vlotte montage van profielen voor parket of houten vloeren. Wil je de profielen laten monteren door Cremers Vloeren? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Informeer naar de opties bij onze verkopers in de winkel.

Mooi afgewerkt en functioneel

Niet alleen de vloer bepaalt de uiteindelijke uitstraling van je vloer. Vele soorten en maten plinten geven je vloer een passende afwerking. De plint maakt de vloer niet alleen af, maar beschermd tevens de muren in jouw ruimte tegen beschadigingen die het op kunnen lopen met het onderhouden van jouw vloer.