PVC VLOEREN

PVC vloer dryback in diverse kleuren v.a. € 11,95 /m² incl. btw

Dryback PVC vloer tegen de scherpste prijzen. De vloeren zijn niet alleen geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes als een keuken of een badkamer.

Prijsopgave

PVC vloer Casa Sevilla dryback v.a. € 11,95 /m² incl. btw

Een Dryback PVC vloer tegen een zeer scherpe prijs.Door de slijtvaste toplaag is onderhoud erg eenvoudig! De vloer is waterbestendig en daardoor te gebruiken in vochtige ruimtes.

Prijsopgave

PVC Click Casa Valencia  €39,95 /m² incl. btw

De scherp geprijsde PVC clickvloeren van Casa zijn gemaakt van woodwompositie ( WPC ) wat een mix is van PVC en hout. De vloer is duurzaam, slijtvast en onderhoudsvrij. De vaste ondervloer zorgt voor een gemakkelijke en snelle installatie, zelfs voor de doe het zelver!

Prijsopgave

PVC vloer Casa Barcelona dryback v.a. € 11,95 /m² incl. btw

Deze Dryback PVC vloer heeft een toplaag van 0.55 mm, wat de vloer geschikt maakt voor particulier en commercieel gebruik. De vloer is duurzaam en heeft weinig onderhoud.

Prijsopgave

PVC Click Casa Cordoba € 39,95 /m² incl. btw

De scherp geprijsde PVC clickvloeren van Casa zijn gemaakt van WPC wat een mix is van PVC en hout. De vaste ondervloer zorgt voor een gemakkelijke en snelle installatie, zelfs voor de doe het zelver! De vloer is duurzaam, slijtvast en onderhoudsvrij.

Prijsopgave

PVC Click Casa Toledo € 39,95 /m² incl. btw

Click PVC vloer tegen de scherpste prijs. De vloeren zijn niet alleen geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes als een keuken of een badkamer.

Prijsopgave

PVC vloer Casa Madrid dryback v.a. € 11,95 /m² incl. btw

Dryback PVC vloer tegen de scherpste prijs. De vloer heeft een toplaag van 0.55 mm en gebruiksklasse 32. De vloer is geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes.

Prijsopgave

PVC Click Casa Barcelona € 39,95 /m² incl. btw

Een PVC Click vloer met een toplaag van 0,55mm, tegen een zeer scherpe prijs. De vloer is waterbestendig en daardoor te gebruiken in vochtige ruimtes. Door de slijtvaste toplaag is onderhoud erg eenvoudig! Ook te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Prijsopgave

PVC Click Casa Cordoba € 39,95 /m² incl. btw

De scherp geprijsde PVC clickvloeren van Casa zijn gemaakt van woodwompositie ( WPC ) wat een mix is van PVC en hout. De vaste ondervloer zorgt voor een gemakkelijke en snelle installatie, zelfs voor de doe het zelver! De vloer is duurzaam, slijtvast en onderhoudsvrij.

Prijsopgave

PVC vloeren

PVC vloeren, ook wel vinyl vloeren genoemd, zijn de laatste jaren enorm in opkomst. Door de innovatieve ontwikkelingen zijn PVC vloeren nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Ze zijn te verkrijgen in vele afmetingen en decoren, ieders met hun eigen uitstraling en karakter. Deze zijn vervolgens weer leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder lijmstroken en diverse click-systemen.

Voordelen van PVC vloeren

Door de vele voordelen van PVC vloeren zijn deze vloeren geschikt voor iedere ruimte, toepassing en doeleinden. Of het nu om particulier gebruik gaat of om projectmatig gebruik, PVC vloeren bied voor iedere ruimte, toepassing of doeleinden een geschikte oplossing. Bovendien zijn deze vloeren makkelijk en snel te installeren en hebben ze geen onderhoud nodig. Naast onze eigen collectie aan PVC vloeren en vinyl vloer zijn we leverancier van vele vooraanstaande merken. Door onze strategische inkoop kunnen we ook deze vloeren tegen de laagste prijs aanbieden.