Quick Step parket houten vloer

QUICK-STEP PARKET

Sinds haar entree op de markt in 1990 is Quick-Step een bekende naam onder de vloerspecialisten. Het merk heeft een groot aanbod in zowel laminaat, vinyl en parket. Quick-Step is een merk dat zich altijd blijft ontwikkelen. Ze willen het mooiste resultaat voor jou en tegelijkertijd willen ze er ook voor zorgen dat het leggen van de vloeren zo eenvoudig mogelijk is. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat ze in 1997 het ‘uniclic-systeem’ bedacht hebben. Vanaf toen werd het leggen van laminaat een stuk makkelijker voor iedereen.

Het aanbod van Quick-Step

Bij Cremers Vloeren beschikken we over een ruim aanbod Quick-Step vloeren. Het gaat hier dus om laminaat, vinyl en parket. De kleuren en patronen van de vloeren verschillen, zodat iedereen de perfecte vloer vindt. Omdat het merk het leggen van de vloeren zo makkelijk mogelijk maakt, is het goed mogelijk om dit zelf te doen. Wij kunnen je in onze showroom advies geven over de aanpak, zodat het een leuk en snel klusje wordt met een mooie vloer als resultaat.

Quick-Step Castello planken

Quick-Step Castello parket vanaf €69,95 /m² incl. btw

De Quick-Step Castello planken worden gekenmerkt door een subtiele V-groef aan de langste zijde die de kamer meer diepte geeft. Welke interieurstijl je ook kiest, met het uitgebreide gamma houtsoorten, structuren en afwerkingen schep je altijd een uitnodigende sfeer.

Prijsopgave
Quick-Step Compact vloeren

Quick-Step Compact parket vanaf €51,95 /m² incl. btw

Quick-Step Compact vloeren tonen de schoonheid en stijl van echt hout, met een kern van HDF die een totale dikte van 12,5 mm oplevert – erg handig voor renovatieprojecten en voor kamers met vloerverwarming.

Prijsopgave
Quick-Step Imperio parket

Quick-Step Imperio parket vanaf €79,95 /m² incl. btw

De extra lange en extra brede planken van de collectie Imperio stralen klasse en kwaliteit uit. Ze geven je kamer een uniek gevoel van diepte en exclusiviteit en benadrukken het gevoel, de authenticiteit en het vakmanschap van echt hout. Bovendien versterken de naden op de vier vlakken van de plank het effect van een extra grote plank.

Prijsopgave
Quick-Step Palazzo parket

Quick-Step Palazzo parket vanaf €72,95 /m² incl. btw

De Quick-Step Palazzo collectie staat voor hout in al zijn schoonheid. Deze prachtig geproportioneerde lange, brede planken geven elke kamer warmte en karakter. Alle dessins hebben een subtiele V-voeg aan de langste zijde van elke plank.

Prijsopgave
Quick-Step Variano

Quick-Step Variano parket vanaf €59,95 /m² incl. btw

Quick-Step Variano vloeren zijn in alle opzichten uniek. Ze hebben samengestelde planken van eikenhout, met de aanblik van een gerenoveerde teruggewonnen vloer. Hun verweerde randen, gebarsten knopen, zaagsneden en variaties in kleur en afmetingen dragen bij tot het unieke karakter van deze vloeren.

Prijsopgave
Quick-Step Villa parket

Quick-Step Villa parket vanaf €41,75 /m² incl. btw

De levendige eiken planken van de Quick-Step Villa collectie zullen je kamer tot leven brengen. De serie Villa omvat nu ook nieuwe 3-strippatronen met langere strips, die de vloer zachter en minder getekend maken. Dit resulteert in nog meer elegantie en geeft je kamer extra lengte en diepte

Prijsopgave
Quickstep prijzen

De kwaliteit is hoog maar de Quickstep prijzen zijn laag. Kortom, de perfecte combinatie. Het merk is een grote bekende in de kluswereld en durft haar kwaliteit te waarborgen door wel 25 jaar fabrieksgarantie te geven op haar vloeren. Je weet dus zeker dat de vloer die vandaag zo mooi is, over tien jaar ook nog mooi is. En mocht er iets mis zijn, dan kan je er mee terug. Wij van Cremers Vloeren nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier kunnen wij je alles vertellen over de vloeren van Quick-Step, tips voor het plaatsen van de vloeren en kunnen we samen kijken welke vloer het beste bij jouw inrichting past.