Quick-Step

QUICK-STEP LAMINAAT

Bent je op zoek naar laminaat van topkwaliteit? Dan kan je niet om de vloeren van Quick-Step heen. Quick-Step laminaat staat al jaren synoniem voor duurzaamheid, innovatie, prachtige ontwerpen en eenvoudige plaatsing. In de showroom van Cremers Vloeren vind je een enorm aanbod van de prachtige laminaatvloeren van dit Vlaamse merk. Dankzij grootschalige inkoop kan je bij ons laminaat van Quick-Step kopen tegen zeer scherpe prijzen.

Bij Quick-Step laminaat staan innovatie en kwalvoorop

Al sinds 1990 maakt Quick-Step laminaat hoogwaardig laminaat. Een sterke focus op kwaliteit en constante innovatie hebben daarbij altijd voorop gestaan. Quick-Step was dan ook de eerste fabrikant die zijn laminaat vloeren voorzag van een revolutionair en gepatenteerd kliksysteem. Daarmee werd laminaat leggen veel eenvoudiger, en konden laminaatvloeren na het leggen weer meegenomen en opnieuw geplaatst worden. Ook andere innovaties als de V-groef, de Scratch Guard bovenlaag en waterbestendige toplaag tonen aan dat Quick-Step laminaat steeds werkt aan het verbeteren van zijn laminaatvloeren.

Quick-Step laminaat voor iedere ruimte en toepassing

In het uitgebreide assortiment van Quick-Step vind je laminaat dat geschikt is voor iedere toepassing en iedere ruimte. Zo kan al het Quick-Step laminaat boven traditionele vloerverwarming worden geplaatst. Ook kan je bij Quick-Step kiezen uit een uitgebreide collectie laminaatvloeren die geschikt zijn voor plaatsing in de badkamer. Zo kan je dezelfde laminaat soort door uw hele woning heen leggen. En natuurlijk heb je bij Quick-Step keuze uit een enorme hoeveelheid designs en houtsoorten.

Quick-Step kopen bij de specialisten

Wanneer je van plan bent om Quick-Step laminaat te kopen, dan helpen de specialisten van Cremers Vloeren je graag bij de keuze van de juiste vloer. Kom langs in de ruime showroom om alle laminaatvloeren van Quick-Step zelf te bekijken. Naast scherpe prijzen biedt Cremers Vloeren je ook een uitstekende service. We leveren in heel Nederland en België en kunnen er zelfs voor zorgen dat jouw laminaatvloer binnen één dag voor je wordt gelegd.