Houten vloeren

Home collectie

Wonen is geen kwestie van zomaar een huis. Je wilt er zich namelijk thuis voelen en mensen op een huiselijke manier kunnen verwelkomen. Wanneer je op zoek bent naar een vloer om van jouw huis een echte thuis te maken, ben je bij Cremers Vloeren aan het juiste adres. Jij ontdekt in de Home collectie stijlvol parket, laminaat en PVC vloeren die jouw interieur van de perfecte afwerking voorzien.

Verschillende types houten vloeren

De gebruikte materialen zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit en ook de afwerking doet hiervoor niet onder. Zo zijn er de massieve vloeren, vervaardigd uit vol hout, deze zullen jarenlang meegaan. Deze volle houten afwerking geeft de omgeving een warme en natuurlijke uitstraling. Binnen de collectie is er echter ook de keuze uit verschillende types laminaat. Dit type vloer heeft als belangrijk voordeel dat het snel te plaatsen is.

Ongeacht het type houten vloer dat jouw voorkeur geniet, bij Cremers Vloeren ben je steeds zeker van de beste kwaliteit en dat aan een scherpe en eerlijke prijs. Door te kiezen voor hout als materiaal voor jouw vloer, kies je voor een exclusieve uitstraling. Jouw vloer zal bovendien uitstekend samengaan met jouw interieur doordat er zowel lichtere als donkere soorten hout te krijgen is. Ook de motieven van de verschillende soorten hout, bieden heel wat mogelijkheden.

Par-key pro 06 fineerparket

Massieve vloeren vanaf  €7,50 /m² incl. btw

Prijsopgave
Eiken planken

Eiken vloeren vanaf  €18,50 /m² incl. btw

Prijsopgave
Fineerparket

Fineer parket vanaf €23,00 /m² incl. btw

Prijsopgave
Grenen vloeren

Grenen vloeren vanaf €7,50 /m² incl. btw

Prijsopgave
Multi-planken

Multiplank vanaf €18,50 /m² incl. btw

Prijsopgave
Par-ky Royal 20 fineerparket

Visgraat parket vanaf €31,00 /m² incl. btw

Prijsopgave
Eiken vloeren: prijs

Eiken vloeren zijn al jaar en dag gegeerd als vloer. Of je nu kiest voor laminaat of een volle eiken vloer, het resultaat zal steeds prachtig zijn. En dat voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Jij bepaalt zelf hoe die verhouding is aan de hand van jouw persoonlijke wensen en jouw budget.

Dankzij de Home Collectie van Cremers Vloeren wordt jouw huis een echte thuis. Kom gerust langs in onze showroom en ontdek zelf onze materialen en producten.