Targett Laminaat

TARKETT LAMINAAT

Sinds de start van de allereerste bedrijfjes in Zweden en Frankrijk, heeft Tarkett er 130 jaar ervaring aan vloerdesign en productie opzitten. Genoeg dus om zich terecht marktleider en innovator te mogen noemen op het gebied van ondermeer duurzaamheid en ontwerp. Laminaatvloeren moeten mooi, praktisch en makkelijk in onderhoud zijn, bovendien moeten ze een lange levensduur hebben. Tarkett laminaat vloeren voldoen aan al deze eisen.

Verschillende designs en toepassingen van Tarkett laminaat

Smaak is natuurlijk persoonlijk. Bovendien moet u rekening houden met de overige inrichting van uw huis of kantoor. Met Tarkett heeft u een schier eindeloze keuze uit kleuren en patronen voor de verschillende ruimtes in uw woning. Kies bijvoorbeeld een plavuizenpatroon voor de keuken, en een industriële look met een gewassen plankenpatroon voor in een atelier of eetcafé. Voor natte ruimtes kunt u voor waterbestendig Aquastyle laminaat kiezen. Dit past bijvoorbeeld in badkamers, keukens en sauna’s, zodat u ook hier de comfortabele kwaliteitservaring heeft van een duurzame en slipvaste vloer. De naden van de waterbestendige vloerdelen worden behandeld met een gepatenteerde Moisture Resistance Technology, zodat het vocht geen enkele kans krijgt de vloer of de hechting daarvan aan te tasten.

Tarkett Lange planken

Tarkett laminaat Lange planken vanaf  €24,75 /m² incl. btw

Perspectief is het kernwoord voor decoratie, vanaf vandaag doet u dat met lange laminaat planken.
De bekende laminaatplanken zijn er nu met een trendy twist.

Prijsopgave
Tarkett Woodstock

Tarkett laminaat Woodstock vanaf  €20,25 /m² incl. btw

Klassiek en smaakvol, eiken vloeren blijven tijdloos favoriet!
Country klassiek met een rustieke look of modern met grijs tonen. Bekijk ook de nieuwe 3D oppervlakte effecten, Light Catcher, een combinatie van mat en glossy in één plank en Lunar; ultra mat.

Prijsopgave
Tarkett Aquastyle

Tarkett laminaat Aquastyle vanaf €20,25 /m² incl. btw

Aquastyle is een revolutionaire waterbestendige vloerbekleding ideaal geschikt voor iedere ruimte waar water gemorst wordt.Door het eenvoudige onderhoud en moderne designs is Aquastyle een ideale keuze voor keukens en badkamers. De eigenschap ter voorkoming van intredend vocht wordt verzekerd door de unieke “Moisture Resistance Technology (MRTech)” behandeling van de naden.

Prijsopgave
Tarkett Essentials

Tarkett laminaat Essentials vanaf €17,30 /m² incl. btw

Klassieke eik dessins met natuurlijke kleuren variërend van licht naar donkerbruin. Daarnaast vintage hout met grijstonen en zelfs fantasierijke dessins. De gehele serie is ook beschikbaar in een 8mm dikke constructie voor een perfecte harmonie in alle kamers van uw huis.

Prijsopgave
Tarkett Lamin’art

Tarkett laminaat Lamin’art vanaf €17,30 /m² incl. btw

De dessins lopen uiteen van dramatisch en grafisch tot de huiselijke look van een door ouderdom zachter geworden vloer, en de optionele extra brede planken bieden u de mogelijkheid de laatste trend te volgen. Deze sterke en duurzame vloer is een uitstekende keuze als u een vloer nodig hebt die tegen een stootje kan en bestand is tegen putten en krassen.

Prijsopgave
Tarkett Vintage

Tarkett laminaat Vintage vanaf €18,15 /m² incl. btw

Met het unieke, rijk gestructureerde oppervlak reproduceert Vintage 832 het gevoel van hout dat verzacht is door ouderdom. De combinatie van een oppervlak met reliëf en het effect van handmatig schaven geeft de vloer het authentieke gevoel van handgemaakte planken die over een lange periode een eigen uitstraling hebben ontwikkeld.

Prijsopgave
Tarkett Loft

Tarkett laminaat Loft vanaf €20,60 /m² incl. btw

Met zijn veelzijdige dessins in steen biedt Loft 832 nieuwe mogelijkheden om creatief te zijn.
Er is keuze uit een nieuw formaat tegel, zodat er een brede variatie aan ontwerpen mogelijk is, van de uitstraling van grote platen beton of een subtiele grijstint.

Prijsopgave
Tarkett Infinite

Tarkett laminaat Infinite vanaf €18,95 /m² incl. btw

Met Infinite 832 krijgt u een gevoel van oneindigheid, door de gewekte indruk van eindeloos lange planken. Door het ontwerp met een doorlopend decor op de korte zijde en een vellingkant (V-groef) op de lange zijde lijken de planken extra lang en strekken ze zich tot aan het einde van de kamer uit. Het natuurlijke effect wordt versterkt door een serie dessins van traditioneel eiken tot lichtere tinten van jong spinthout.

Prijsopgave
Het onderhoud van Tarkett laminaat

Gebruik altijd een speciaal product om uw vloer schoon te maken. Allesreinigers uit de supermarkt zijn hier niet voor geschikt en kunnen uw vloer zelfs aantasten. Tussendoor even vegen met een zachte borstel is aan te bevelen.

Tarkett laminaat kopen

Het laminaat is te koop in verschillende kwaliteiten, designs en prijzen. Bladert u rustig door het aanbod, of neem contact op met een van onze experts die u van advies kunnen dienen. Wij zijn er zeker van dat u tussen ons aanbod iets kunt vinden dat aan uw wensen qua design en budget voldoet!