Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van het laminaat?

De verwachte levertijd staat bij het artikel vermeld. Daar wij met voorraden van groothandels werken, kan het in sommige gevallen voorkomen dat de levertijd afwijkt.

Kan ik zelf een gewenste lever- of afhaaldatum opgeven?

Ja, zodra wij uw bestelling compleet hebben, nemen wij contact met u op voor een datum. Deze wordt per e-mail nog eens bevestigd.

Hoe bestel ik de bijproducten zoals ondervloer, plint enz?

U kunt diverse ondervloeren en plinten bij ons bestellen. Neem contact met ons op zodat wij de juiste materialen bij uw bestelling kunnen toevoegen.

Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?

Ja, de prijzen op de website zijn inclusief 21 % BTW.

Wat voor garantie heeft u?

Naast de wettelijke garantie heeft u ook fabrieksgarantie op alle producten. Wettelijke garantie houdt in dat een product moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De fabrieksgarantie is per artikel verschillend. De fabrieksgarantie van het laminaat staat vermeld bij het artikel.

Hoe lang heb ik garantie?

Wanneer u handelt naar de voorschriften van de fabrikant heeft u een jarenlange fabrieksgarantie op het artikel. De fabrikant biedt jarenlange garanties bij een correcte verwerking, correct gebruik en correct onderhoud. De garanties verschillen per artikel en de exacte garantie kunt u vinden op de productpagina en op de website van de fabrikant.

Wat moet ik doen als er een product bij de levering beschadigd is?

Bij aflevering van uw bestelling raden wij u aan de goederen zoveel mogelijk op uiterlijke beschadigingen te controleren. Een uiterlijke beschadiging kunt u op de vrachtbrief laten vermelden. Mocht de beschadiging klein van aard zijn, verzoeken wij u te proberen deze planken zo te gebruiken dat de beschadiging niet zichtbaar is. Als de beschadiging van dien aard is dat de planken niet meer bruikbaar zijn, zullen wij de beschadigde producten zo spoedig mogelijk in overleg laten omruilen.

Kan ik artikelen retourneren?

Neem contact met ons op via info@cremersvloeren.be

Kan laminaat over tapijt gelegd worden?

In sommige gevallen is dat mogelijk. Neem wel vooraf contact met ons op voor advies of vraag het aan de legger.

Is het ook mogelijk de vloer te laten leggen?

Ja, dat is mogelijk. Wij hebben verschillende leggers die via Vloerenservice uw vloer graag komen leggen.