Verouderde vloeren

VEROUDERDE VLOEREN

Massieve houten vloer
Verouderde houten vloeren als nieuw

Wil je de verouderde houten vloeren helemaal tot hun recht laten komen? Kies er dan voor om de vloeren te roken of te oliën. Dit kan uitstekend bij Cremers Vloeren. Kom gerust eens langs in onze showroom. Je kan dan met eigen ogen de mogelijkheden bekijken.

Welke verouderingsgraad wenst je?

Vanzelfsprekend heeft iedereen een eigen smaak. Wellicht vind je het moeilijk om afscheid te nemen van jouw verouderde houten vloer en wil je graag de bijzondere sfeer van deze vloer terug laten komen in de nieuwe vloer. Bij Cremers Vloeren kan je zelf de verouderingsgraad kiezen voor jouw nieuwe vloer. Dit doen wij door de scheiding van de verouderde houten vloeren te verzachten. Natuurlijk blijf je gewoon profiteren van onze voordelen en garanties. Daar hoef je zich bij ons absoluut geen zorgen om te maken.

Laat Cremers Vloeren jouw verouderde parketvloer renoveren

Dankzij de trommeltechniek kan je verouderde houten vloeren in huis een eigen karakter en identiteit geven. Je kan helemaal zelf aangeven wat je mooi vindt en welke kleur, olie of rooktechniek uw voorkeur heeft. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een verouderde parketvloer in huis? Schroom niet om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze adviseurs staan je graag te woord en voorzien je graag van een professioneel advies omtrent een verouderde parketvloer voor in huis.