Soorten houten vloeren

VLOER BESCHERMING

Een mooie vloer wil je natuurlijk goed beschermen. Een houten vloer of parket is prachtig, maar heeft wel aandacht nodig. Door het schuiven van stoelen, zand en steentjes onder schoenen en het rollen van bureaustoelen, kan de vloer beschadigen. De vloer kan vaal worden, maar ook kunnen er krassen en vlekken ontstaan. Een houten vloer krijgt nu eenmaal heel wat te verduren en daar kan je de vloer beter voor beschermen. Bij Cremers Vloeren hebben wij de perfecte vloerbescherming voor parket. Zo kan je nog langer genieten van jouw vloer.

Vloerbescherming voor parket

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw parket vloer kan beschermen. Belangrijk is het zandvrij maken van jouw schoenen. Dit kunt je doen door jouw schoenen bij het binnenkomen uit te trekken, maar natuurlijk ook door een goede mat. Met een goede entreemat worden de voeten goed geveegd en is de kans op beschadiging van de vloer een heel stuk minder. Onder de poten van de stoelen kan je viltglijders bevestigen. Deze zorgen ervoor dat de stoelen netjes en geluidloos over de vloer glijden en geen krassen kunnen maken. Onder bureaustoelen kan je het beste bureaustoelmatten plaatsen. Zo is uw werkplek perfect in orde, maar blijft de vloer ook goed. In ons assortiment vind je alles voor de vloerbescherming voor parket. Zo weet je zeker dat je lang van jouw vloer kunt blijven genieten.

Een vloer in topconditie

Een nieuwe houten vloer is prachtig en deze wil je natuurlijk zo mooi houden. Elke houtsoort heeft een specifieke manier waarop deze onderhouden moet worden. Naast de vloerbescherming voor houten vloeren, bieden wij verschillende reinigings- en onderhoudsproducten en oliën aan. Wij geven je graag advies in de verschillende toepassingsmethodes. Zo kan je jouw vloer in perfecte staat houden en lang plezier hebben van jouw mooie houten vloer.

Mooi afgewerkt en functioneel

Niet alleen de vloer bepaalt de uiteindelijke uitstraling van je vloer. Vele soorten en maten plinten geven de vloer een passende afwerking. De plint maakt de vloer niet alleen af, maar beschermd tevens de muren in jouw ruimte tegen beschadigingen die de muren op kunnen lopen met het onderhouden van jouw vloer.