Wicanders PVC vloeren

WICANDERS PVC VLOEREN

Ontdek de stijlvolle en eenvoudig te plaatsen Wicanders PVC vloeren en laat je verrassen door het warme karakter van deze waterbestendige en onderhoudsvriendelijke vloer. De PVC tegels, vervaardigd uit kurk, zijn niet enkel een streling voor het oog, maar ook geliefd bij architecten omwille van hun kwaliteit en ecologische productie.

Authentieke klasse

Wicanders PVC vloeren bestaan in uiteenlopende tinten en dessins en zijn geïnspireerd door de natuur. Het authentieke uitzicht van hout of natuursteen is een genot om naar te kijken. Doordat de vloeren vervaardigd worden uit kurk, zijn ze bovendien heerlijk om over te lopen. Bezoek onze uitgebreide showroom en verbaas jouw zintuigen. Enkel zo kies je een vloer die perfect bij jouw interieur past.

Wicanders PVC lichte tinten

Wicanders Artcomfort PVC vanaf  €31,50

Nieuwe generatie duurzame vloeren met hout- en natuursteendessins. Oneindig veel opties met de allernieuwste digitale druktechnieken, een garantie op kwaliteit tijdens de hele levensduur en dagelijks comfort en duurzaamheid. Artcomfort -vloeren zijn uniek, omdat hierin een kernlaag van kwaliteitskurk is geïntegreerd die uitmuntend comfort, geluidsreductie en warmte biedt.

Prijsopgave
Wicanders PVC natuurlijke tinten

Wicanders Vinylcomfort PVC vanaf  €44,95

Authentieke en exclusieve op hout en natuursteen gebaseerde dessins, een symbiose tussen de luxe van vinylvloeren en het comfort van kurk. Mooi, duurzaam, sterk en makkelijk in het onderhoud. Vinylcomfort-vloeren zijn uniek, omdat hierin een kernlaag van kwaliteitskurk is geïntegreerd die uitmuntend comfort, geluidsreductie en warmte biedt. De geïntegreerde onderlaag van kurk versterkt de thermische en akoestische eigenschappen.

Prijsopgave
Wicanders PVC bruine tinten

Wicanders Hydrocork PVC vanaf €39,50

Een verbazingwekkende stap in de sector zwevende vloeren, alle voordelen van kurk verpakt in een product van 6mm dik. De productlijn Hydrocork is een uitstekend product met aantrekkelijke en realistische dessins. Hydrocork-board is waterdicht en zal niet opzwellen in contact met water. Hetzelfde product kan in alle ruimtes van een huis of gebouw gebruikt worden, waarbij het ook geschikt is voor omgevingen waar weinig onderhoud een voorwaarde is.

Prijsopgave
Wicanders PVC rode tinten

Wicanders Authentica vanaf €35,95

Senator is de allround collectie bij uitstek, met de beste prijs- kwaliteitverhouding. Keuze is er genoeg. Verschillende decors tonen een geborstelde structuur of zijn afgewerkt met fijne houtnerven. Senator is een basisvloer met optimale prestaties voor zowel klassieke als moderne interieurs. Gewoonweg stijlvol en waardevol laminaat voor uw woning.

Prijsopgave
Wicanders PVC intense grijs tinten

Wicanders Design Comfort PVC vanaf €32,50

Vinyl-Kurk-Click vloer met twee extra ingebouwde kurklagen voor een optimaal loopcomfort en sterk verbeterde geluidsisolatie. Duurzaam vinyl slijtlaag met lichte embossing, PU gelakt, Decor laag in hoge film resolutie, Massieve vinyl balans drager, Flexibele en isolerende kurk tussenlaag, HDF tussenlaag met Corkloc lijmloos legsysteem, Geïntegreerde isolerende kurk onderlaag

Prijsopgave
Kwaliteitsvol en ecologisch

De vloeren van Wicanders worden reeds jaren ecologisch geproduceerd en met oog voor detail afgewerkt. Zo bekomt men sterke, kwaliteitsvolle producten die jarenlang mooi blijven en bovendien tegen een stootje kunnen. Verder ook geen zorgen over geluidsoverlast: kurk dempt voor 53% het geluid van voetstappen, zo kan je rustig genieten.

Snelle en eenvoudige plaatsing

De individuele PVC tegels zijn eenvoudig te plaatsen. Onze medewerkers helpen je graag op weg, zo ook bij de keuze van aanverwante producten zoals ondervloeren, plinten of profielen. Laat je de installatie liever over aan professionals? Ook dat kan bij Cremers Vloeren, wij plaatsen jouw vloer in één dag. Meer informatie over deze service vind je op onze website.

Duurzaam

Over het onderhoud van de Wicanders PVC vloeren hoef je zich geen zorgen te maken. De vloeren zijn niet alleen waterbestendig, de beschermende bovenlaag zorgt er ook voor dat er geen bijkomende behandelingen nodig zijn. Zo eenvoudig is genieten van een mooi en warm interieur.

Wil je Wicanders PVC kopen? Breng een bezoek aan onze showroom en geniet van onze scherpe prijzen.