WPC PVC vloeren

WPC CLICK PVC

Click PVC heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Dat is niet zo verwonderlijk want PVC vloeren zijn makkelijk te installeren en ze zijn bovendien eenvoudig te onderhouden. Daarnaast is WPC Click PVC gemaakt van zeer sterk en duurzaam materiaal. Je haalt kortom een moderne en trendy PVC vloer in huis.

WPC PVC vloeren
Geschikt voor de hele woning

In het geval van WPC Click PVC betekent dit een combinatie van hout en plastic (‘wood plastic composite’). Deze revolutionaire techniek garandeert een uiterst sterke onderlaag die perfect bestand is tegen vocht en licht. Dit type Click PVC is dan ook geschikt voor zowel de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer.

Voordelen van WPC Click PVC

WPC click PVC is een prima alternatief voor laminaat of parket. Zo’n vloer biedt bovendien tal van voordelen. Zo is een PVC vloer sterker en duurzamer en is het bestand tegen water en makkelijk in het onderhoud. Daarnaast is hij, als goede warmtegeleider, prima te combineren met vloerverwarming. Tenslotte maakt een vloer in tegenstelling tot laminaat of parket veel minder geluid.

Eenvoudig te installeren

Click PVC is uiterst eenvoudig om te installeren. Een PVC vloer is dan ook snel gelegd. Je moet zorgen voor een egale ondergrond. Je kunt daarbij eventueel gebruik maken van een PVC tussenlaag. Bij een kamertemperatuur van circa 18 graden is het vervolgens een kwestie van de verschillende onderdelen aan elkaar te klikken. Heb je nog vragen? Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies.

Verschillende houtkleuren

WPC Click PVC is verkrijgbaar in diverse houtkleuren die eigenlijk niet van een echte houten vloer zijn te onderscheiden. Je kunt in onze showroom rustig rondkijken welke kleur het best bij jouw woning past. Uiteraard zijn wij graag bereid om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij jouw keuze.